- Bütçe
- 23000
Dostlar bu bütçede nvidia sistem bakıyorum sizce bunu almalı mıyım yoksa yeni sistem çıkmasını mı beklemeliyim? Birde bunu alacaksam 600TL lik özelleştirme yapabilirim anakartı b550 mi yapayım yoksa 1TB ssd mi yapayım?
4060 ti la 4060 arasında 3 4 klık bir fark yok xena yı al anakartı b550 yap bk anakartın kaç ssd girişi var özelleştirme yaptıkça fp lik düşüyorDostlar bu bütçede nvidia sistem bakıyorum sizce bunu almalı mıyım yoksa yeni sistem çıkmasını mı beklemeliyim? Birde bunu alacaksam 600TL lik özelleştirme yapabilirim anakartı b550 mi yapayım yoksa 1TB ssd mi yapayım?
Hocam emin misiniz testlerde baya farkediyor fps 4060 ile arada.4060 ti la 4060 arasında 3 4 klık bir fark yok xena yı al anakartı b550 yap bk anakartın kaç ssd girişi var özelleştirme yaptıkça fp lik düşüyor
1tb lik ssd mld olucak hrlde onu alıcaksan b550 almanıda öneririmDostlar bu bütçede nvidia sistem bakıyorum sizce bunu almalı mıyım yoksa yeni sistem çıkmasını mı beklemeliyim? Birde bunu alacaksam 600TL lik özelleştirme yapabilirim anakartı b550 mi yapayım yoksa 1TB ssd mi yapayım?
Limitten dolayı en fazla 22.5k bütçe var öyle yapamıyorum.1tb lik ssd mld olucak hrlde onu alıcaksan b550 almanıda öneririm
aradaki 4kya değmez hemen testleri izleyeyim anakartı b550 yapın 2tane m2 ssd yuvası varHocam emin misiniz testlerde baya farkediyor fps 4060 ile arada.
baktım hocamda pardon gerçekten baya fark varmış bütçe varsa alın anakartı kesin b550 yapın 600tlye bidaha yaparsanız anakartı değiştirmeniz gerekecek ama ssd istdiğinizzaman alırsınız 1tb dahaLimitten dolayı en fazla 22.5k bütçe var öyle yapamıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim. Bunu direkt alayımmı b550 ile yoksa 2 3 gün beklemeli miyim belki sistem çıkar diye?aradaki 4kya değmez hemen testleri izleyeyim anakartı b550 yapın 2tane m2 ssd yuvası var
Mesaj otomatik birleştirildi:
baktım hocamda pardon gerçekten baya fark varmış bütçe varsa alın anakartı kesin b550 yapın 600tlye bidaha yaparsanız anakartı değiştirmeniz gerekecek ama ssd istdiğinizzaman alırsınız 1tb daha
daha iyisi çıkmaz büyük ihtimal tekrardan söyleyeim anakartı yükseltmeyi unutmayın ilerde ss değiştirebilirsiniz ama anakart değişemezsinizTamamdır teşekkür ederim. Bunu direkt alayımmı b550 ile yoksa 2 3 gün beklemeli miyim belki sistem çıkar diye?