Neler Yeni

Bu sistemi Bu power beslermi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yücesan
Ryzen 5 1600 14 nm
GTX 1650 super
B450m S2h
8 GB 3000mhz ddr4
3 adet RGB fan
24 inch monitör

Bildiğiniz gibi 1650 süper 350 w psu istiyor bu psu ile bu sistem beslenir mi elimde bu psu var yeni masraf yapmak istemiyorum yetermi acaba ?

IMG_20200428_002948.jpg

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Beslemez bu konu açıldı. Konuları gezin benzer konular varsa açmamaya çalışın.

12V kanalından 360w veriyor bu power 500w yazdığına bakmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yücesan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emin misiniz çünkü çoğu kişi besler dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde önerilen güç kaynağı 350 w 1650 Superin inmisin 12 v dan 360 veriyor

Birde önerilen güç kaynağı 350 w 1650 Superin inmisin 12 v dan 360 veriyor

Son düzenleme:

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Yukardaki resimde farklı Bu vatandan alıntı bu da farklı garip bir power eğer bu değerleri veriyorsa yinede almayın derim.

Ekran Alıntısı.JPG

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Evet farklı ben kasa ile birlikte aldım power elimde var eminminiz çünkü birtek siz beslemez dediniz çoğu kişiye sordum
Açar sistemi yük altına girdiği zaman kapanma mavi ekran ekran kararması gibi hatalar alırsınız o besler diyenlere sorun bakalım bu powerı kasalarına takarlar mı? Verimlilik yok üretici belli değil garanti yok genel kriter olan tier listede yok yazık değil mi parçalarınıza binbir emek ile almışsınız kalitesiz saatli bomba gibi bir power a emanet ediyorsunuz...
Forumlarda okumuyor musunuz ekran kartı yüke bindi powerdan pat diye kıvılcım çıktı diye hep bu power ları tercih ettikleri için güzelim malzemeler çöp oluyor..
FSP CORSAIR COOLER MASTER EVGA HİGH POWER gibi power ları tercih edin bu marka power lar power supply tier liste girmiş denenmiş power lardır.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Ryzen 5 1600 14 nm
GTX 1650 super
B450m S2h
8 GB 3000mhz ddr4
3 adet RGB fan
24 inch monitör

Bildiğiniz gibi 1650 süper 350 w PSU istiyor bu PSU ile bu sistem beslenir mi elimde bu PSU var yeni masraf yapmak istemiyorum yetermi acaba ?

Alıntıyı görüntüle
PSU alırken yeterli koruma devresi var mı - gerçekten üzerinde yazan değeri veriyor mu - 12v çıkışından yeterli akın verebiliyor mu. Bunlar çok önemli mesela 500W derken PSU nun sadece gerekli durumlarda 1-2 saniyeliğine verdiği peak değerini yazıyorlar normal sürdürülebilir değeri halbuki 450W.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yücesan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açar sistemi yük altına girdiği zaman kapanma mavi ekran ekran kararması gibi hatalar alırsınız o besler diyenlere sorun bakalım bu powerı kasalarına takarlar mı? Verimlilik yok üretici belli değil garanti yok genel kriter olan tier listede yok yazık değil mi parçalarınıza binbir emek ile almışsınız kalitesiz saatli bomba gibi bir power a emanet ediyorsunuz...
Forumlarda okumuyor musunuz ekran kartı yüke bindi powerdan pat diye kıvılcım çıktı diye hep bu power ları tercih ettikleri için güzelim malzemeler çöp oluyor..
FSP Corsair COOLER MASTER EVGA HİGH POWER gibi power ları tercih edin bu marka power lar power supply tier liste girmiş denenmiş power lardır.
Yetersiz olursa sistem çöp olurmuki en kötü kapatıyor kendini yada restsrt çekiyor kendine

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Yetersiz olursa sistem çöp olurmuki en kötü kapatıyor kendini yada restsrt çekiyor kendine
Benim tecrübe ettiğim çöp olma olaylarını anlatıyım
1-anakarta bağlanan cpu power besleme yeri erimiş halde gördüm
2-ekran kartı besleme yeri ile powerın pci girişinin eriyerek birbiriyle yapışık halde kaldığını gördüm
3-anakartın 24 pinlik giriş yerinin resmen alev aldığını bundan dolayı kömür halde önüme gelen anakart gördüm

Daha da sayabilirim ama bunlar sizi tatmin etmeli...

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yücesan
Benim tecrübe ettiğim çöp olma olaylarını anlatıyım
1-anakarta bağlanan CPU power besleme yeri erimiş halde gördüm
2-ekran kartı besleme yeri ile powerın pci girişinin eriyerek birbiriyle yapışık halde kaldığını gördüm
3-anakartın 24 pinlik giriş yerinin resmen alev aldığını bundan dolayı kömür halde önüme gelen anakart gördüm

Daha da sayabilirim ama bunlar sizi tatmin etmeli...
Ekran kartı na bir zarar gelirmi bu sebebten

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Ekran kartı na bir zarar gelirmi bu sebebten
Ekran kartının beslemesi varya 6 pin 8 pin bilmiyorum artık kaç pin ise onun power dan gelen pci kablo ile eriyip bir olduğunu yapıştığını gördüm daha ne olsun istersin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yücesan
Ekran kartının beslemesi varya 6 pin 8 pin bilmiyorum artık kaç pin ise onun power dan gelen pci kablo ile eriyip bir olduğunu yapıştığını gördüm daha ne olsun istersin :)
Teşekkür ederim bilgilerin için 2 ay boyunca kullanmsam günde 3 saat falan sorun olurmj peki 3 saate veya 2 saate bir 30 dkka dinlendirip kullanmaya devam etsem

Yanı şu dönem için

Son düzenleme:
Top Bottom