kaça satabilirim sizce bunu pekikanka sana üzücü bir şey söylüyeceğim bu pc yi yükseltmek akıl işi değil yükseltsenbile sınırlı olur sınırlı olsa bile bukadar eski parçaları nereden bulacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bunu yükselmek yerine yeni pc almak daha mantıklı
hocam açıklamanızda güzel bir sistem var zaten neden bunu yükselmek istiyorsunuz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
hocam zor cidden ve satılsada iyiye gidecegını dusunmuyorum yanı en iyi satmanız ıcın baya keriz bir adam bulursanız 8k ya satarsınız onun dısında cırtbenim değil sistem kız arkadaşımın yardımcı olmaya çalışıyorum
fotoğraflardaki sistemi 8'e nasıl satalım 2-3 bin anca etmez mihocam zor cidden ve satılsada iyiye gidecegını dusunmuyorum yanı en iyi satmanız ıcın baya keriz bir adam bulursanız 8k ya satarsınız onun dısında cırt
zaten normalde öyle tekrar okursanız neden 8 e gıder soyledımfotoğraflardaki sistemi 8'e nasıl satalım 2-3 bin anca etmez mi
10 kagıt derken 10k ise 2.elden çok güzel sistem toplarsınız hatta 11k yapabılırsenız modart cok guzel bır sıstem cıkardı onu alabılırsınızmaks 10 kağıt