Neler Yeni

Bu sistemi iade etmelimiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
osmanmedya
kardeşim bu iş para işi kimisi su sistemi odasına koymaz kimisi son parasıyla alıp göz yumar bu sisteme
yani işlevi aynı işlev birisi örnegin sogutucuya 6k verir birisi 2k verir sonuc olarak görevleri aynıdır.
ben olsam buna bir 360 sıvı sogutucu destekleyen kasa alırdım üstüne yerleştirirdim başka yapabilcek bir şey yok
parası olan zaten böyle hazır sistem almaz örnegin hollandada 4070 super artı 9700x işlemcili kasalar 2k eurodan başlıyor ama hicbirinde bu denli kalitesiz parca kullanılmıyor

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Fırat divitci
mis gibi sistem bırakın kalsın.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Arda
beyler bu sistemi gamegaraj dan aldım kutusunu daha açmadım ama parçaları içime hiç sinmedi.iade etsem başka ne alacağım diye düşünüyorum fikir verebilirmisiniz
aynı sistemi alan forumdan bir arkadaşla konuştum kasa çok kötü sıvı soğutucu sığmamış ön tarafa takmışlar falan dedi
Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi bir sistem hocam bu paralara zaten tekrar aynı sistem parçaları gelir hemen hemen.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
ben olsam almazdım.Hocam böyle bütçeleriniz varken Kasım aylarında 11.11 vatan indirimlerini kaçırmayın 1 2 senede bir yeniliyorsanız aklınızda olsun.daha kaliteli parçalar ile 10 bin aşağısına satıldı bu sistem.üstelik stok 200 300 oluyor ve pahalı sistem oldukları icin 2 3 saat tükenmeden durdular.bence bu paranızla başka sistem bakın ben kullanılan bazı parçaları beğenmedim.
öyle düşünürsek 5 ay önce arkadaşıma ayrı ayrı r7 7800x3d 4070superli sistemi 55k ya toplamıştım gün geçtikçe artıyor o ayrı bir olay.zaten kurmamamın sebebi daha iyi bir sistem gelirse diye beklemekti gelmedi.

Faramirxx

80+
öyle düşünürsek 5 ay önce arkadaşıma ayrı ayrı r7 7800x3d 4070superli sistemi 55k ya toplamıştım gün geçtikçe artıyor o ayrı bir olay.zaten kurmamamın sebebi daha iyi bir sistem gelirse diye beklemekti gelmedi.
kanka 11.11 indirimi her sene olay olur ben senelerdir bunu yapıyorum.daha iyi bir sistemi beklemek için bir sebep yoktu gayet iyi sistemler çok ucuza satıldı.Ben her sene takip ettiğim için her sene 11.11 indiriminde sistemi 1 nesil yeniliyorum eskisini de garantili kutulu olduğu icin neredeyse sıfır aldığıım ürün fiyatına satıyorum komik fiyata sistemi yenilemiş oluyorum.O yüzden dedim sadece aklında olsun ilerisi için.Sistem kötü değil ama ben almazdım bu benim fikrim.Parça kalitesine önem veriyorum daha önce psu arızası anakart arızası yaşamış biri olarak

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
kanka 11.11 indirimi her sene olay olur ben senelerdir bunu yapıyorum.daha iyi bir sistemi beklemek için bir sebep yoktu gayet iyi sistemler çok ucuza satıldı.Ben her sene takip ettiğim için her sene 11.11 indiriminde sistemi 1 nesil yeniliyorum eskisini de garantili kutulu olduğu icin neredeyse sıfır aldığıım ürün fiyatına satıyorum komik fiyata sistemi yenilemiş oluyorum.O yüzden dedim sadece aklında olsun ilerisi için.Sistem kötü değil ama ben almazdım bu benim fikrim.Parça kalitesine önem veriyorum daha önce psu arızası anakart arızası yaşamış biri olarak
anladım teşekkür ederim.
sıvı soğutucu sığacak düzgün kasa önerisi olan varmı?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Fırat divitci

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Fırat divitci

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistemde gördüğüm kadarıyla para eden tek şey işlemci ve ekran kartı. SSD İdare eder. Ram PSU çok kötü. Ama şunu da unutma 50 bin bütçeye model bakmaksızın rtx 4070 super sistem almış oluyorsun performansı seni her türlü tatmin eder. Kafanda soru işareti kalmaması adına kendine şunu sor. Bütçem çıkar mı ? Bütçem çıkarsa model değiştirebilir ve daha iyi yapabilir miyim ? Bütçem 50 bin TL ve önümüz 2025 daha fazla çıkamam diyorsan da, bu sistemi alır zamanla düşük parçalarını güncellersin.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465