Eğer ilanı da böyle gökkuşağı gibi yaparsan 5bine bile satamazsın Monitör dahil muadil ilanlar 7500-9000 arası görüyorum ilanları. şimdi arasında yazarsanız satılır diye düşünüyorum.GTX1650S | R5 2600 | B450M S2H | CRUCIAL 256 | BALLISTIX 8 GB | XIGMATEK | 650W PSU
Xıgmatek kasa 75 hz aoc monitör
Telefondan bakanlar için imzadakini kopyaladımEğer ilanı da böyle gökkuşağı gibi yaparsan 5bine bile satamazsın Monitör dahil muadil ilanlar 7500-9000 arası görüyorum ilanları. şimdi arasında yazarsanız satılır diye düşünüyorum.
Bende projeksiyon var monitör lazım değil sisteme 5.5k verem.GTX1650S | R5 2600 | B450M S2H | CRUCIAL 256 | BALLISTIX 8 GB | XIGMATEK | 650W PSU
Xıgmatek kasa 75 hz aoc monitör
hocam bende şöyle bir sistem var teklifle alıcağım temiz 1yıl 3aylık sistem kfgli sinerjiden alınmış temiz az kullanılmış internet olmadığı için çok sistem her şey dahilEğer ilanı da böyle gökkuşağı gibi yaparsan 5bine bile satamazsın Monitör dahil muadil ilanlar 7500-9000 arası görüyorum ilanları. şimdi arasında yazarsanız satılır diye düşünüyorum.
Valla hocam param güvende dışında kendinizi garantiye alabileceğiniz bir sistem yok. Ama param güvende bile açıkları olan bir sistem. Adama güvenmekten başka çareniz yok onu da tavsiye etmem. İlla ki bulursunuz yaşadığınız şehirde size uygun bir sistem.hocam bende şöyle bir sistem var teklifle alıcağım temiz 1yıl 3aylık sistem kfgli sinerjiden alınmış temiz az kullanılmış internet olmadığı için çok sistem her şey dahil
sistem:
Monitör : Asus tuf GAMİNG vg278qr 27 inç 165 Hz 0.5 ms
Ekran kartı : GTX 1650 4 GB
İşlemci : i3 10100f
Anakart : Asus h510m-k
Depolama 480 patriot+240 sandisk GB SSD
Ram : 8 GB apache panther
Klavye : gamepower warlock Compact Kulaklık : gamepower Medusa mouse : gamepower sendo Gamepad : rampagenin gamepadı mouse pad : 90x40 cm RGB oyuncu mouse pad
sistem bu en ölü fiyatı teklif etcem
Bide çocuk adanada ben izmirdeyim nasıl alabilirim dolandırılmadan
yok hocam o sistemi çok uyguna alıcam 5 6 k cşvarı her şey dahil kasa fiyatına sistemi alcam çocukların piyasadan haberi yokValla hocam param güvende dışında kendinizi garantiye alabileceğiniz bir sistem yok. Ama param güvende bile açıkları olan bir sistem. Adama güvenmekten başka çareniz yok onu da tavsiye etmem. İlla ki bulursunuz yaşadığınız şehirde size uygun bir sistem.
İnşallah sonunuz böyle olmaz.yok hocam o sistemi çok uyguna alıcam 5 6 k cşvarı her şey dahil kasa fiyatına sistemi alcam çocukların piyasadan haberi yok
ayrıca alıcı gerçek sahibinden paramgüvendeyle satarsa sorun olmaz
tecrübelerimle fake siteden anlıyorum
Sülün osmanın hikayesine dönmesin sonra.yok hocam o sistemi çok uyguna alıcam 5 6 k cşvarı her şey dahil kasa fiyatına sistemi alcam çocukların piyasadan haberi yok
ayrıca alıcı gerçek sahibinden paramgüvendeyle satarsa sorun olmaz
tecrübelerimle fake siteden anlıyorum