Öncelikle merhaba, yeni bir bilgisayar almak istiyorum kendim biraz araştırma yaptım bütçem oldukça esnek fakat kazıklanmakta istemiyorum bazı hazır sistem sitelerinde 130k civarına sistemler gördüm fazlasıyla abartı olduğunu düşündüğüm için sizlere sormak istedim bütçem yetiyorsa 130klık sistemi almalı mıyım yoksa örnek veriyorum o sistemi 90kya da toplayabilir miyim? Sistemin çok akıcı ve her konuda iyi olmasını istiyorum neredeyse asla kapanmayacak ve sürekli olarak birden fazla projenin açık olacağı render alacağı bazen oyun oynanacağı bir senaryoda kullanılacak
Mesela bu sistemi buldum gaming gen sitesinde en pahalı sistemleri bu gözüküyor bu sistemdeki ekran kartını 3090 ti yapsam rami 64e çıkarsam sizce maksimum performansı yakalar mıyım
PLATINUM-3080Ti / INTEL i9-12900K / ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti OC 12GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
PLATINUM-3080Ti oyuncu bilgisayarı INTEL i7-12700K ve ASUS TUF RTX 3080Ti ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Mesela bu sistemi buldum gaming gen sitesinde en pahalı sistemleri bu gözüküyor bu sistemdeki ekran kartını 3090 ti yapsam rami 64e çıkarsam sizce maksimum performansı yakalar mıyım