PS4 de güzel tercih evet. Ben uzun kullanım ve performans açısından Series S önerdim. PS özel oyunları ile ilgileniyorsan PS4 de iyi kötü memnun edecektir.Arkadaşların haberi yok herhalde PS Plus yeni üyelik sistemi 1 yıllık 460 TL alın keyfinize bakın oyunlara para vermenize gerek yok içinde 500 yakın oyun var Sony nin nerdeyse tüm yaptığı özel oyunlar var.
NOT: Türkiye de Ps Now olmadığı için PS3 den streaming edilen oyunlar yok sadece geri kalan her şey aynı.
Bu ay eklenen 18 oyun listesine bakın her ay böyle oyun eklenecek sisteme.
July’s PlayStation Plus Extra and Premium games are available now | VGC
The 18 new games are available to download now…www.videogameschronicle.com
Video için tşk ederim gerçekten plusta baya oyun varmış ama oyunlar bi süre sora kalkıyo galiba gamepass gibi demi?Arkadaşların haberi yok herhalde PS Plus yeni üyelik sistemi 1 yıllık 460 TL alın keyfinize bakın oyunlara para vermenize gerek yok içinde 500 yakın oyun var Sony nin nerdeyse tüm yaptığı özel oyunlar var.
NOT: Türkiye de Ps Now olmadığı için PS3 den streaming edilen oyunlar yok sadece geri kalan her şey aynı.
Bu ay eklenen 18 oyun listesine bakın her ay böyle oyun eklenecek sisteme.
July’s PlayStation Plus Extra and Premium games are available now | VGC
The 18 new games are available to download now…www.videogameschronicle.com
AlınırAthlon 3000g
16 Gb ram
Asus prime 320-K anakart
240 gb ssd
Valla başka ne yazam bilmiyom he kasada rgb li mis gibi sizce bu sistemi satıp ps 4 alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
La bi help!
Bilgisiz oldugun her halinden belli ps4 her türlü xboxu tokatlarHadi bak dalgana ya seninle mi uğraşıcam. Beyni çalışan aklı olan birisi zaten doğru olanı kendisi bulur hahaha
tüh ya ifşa oldum napıcaz şimdi hahahahBilgisiz oldugun her halinden belli ps4 her türlü xboxu tokatlar
Senin bu forumdan hemen banlanman lazım gereksiz bilgi kirliliği yaratiyorsun çok boş yapıyorsuntüh ya ifşa oldum napıcaz şimdi hahahah
Kardeşim ps4 un aktif olarak 120 milyon kullanıcısı var hatta bazı yonlerde series s den bile güçlü daha çok oyun çıkar bende var ps4 canavar gibiPs 4 eski diye şüphe ediyordum heralde yeni çıkıcak oyunlar gelmiycek siz ne diyorsunuz sizce gelirmi benim pek bi bilgim yok
Seninde sütünü içip uyuman lazım muhammedcim ama biz bir şey demiyoruz boş yapma gece gece cahil cühela çocukSenin bu forumdan hemen banlanman lazım gereksiz bilgi kirliliği yaratiyorsun çok boş yapıyorsun
Tamam Mustafacimmm bu bilgisizlikle fazla yaşamazsın ztn merak etmeSeninde sütünü içip uyuman lazım muhammedcim ama biz bir şey demiyoruz boş yapma gece gece cahil cühela çocuk
Kardeşim 500tl farkla 2020 çıkışlı konsol mu alırsın 2013 çıkışlı ps4 mü? ben bunlara laf anlatamıyorum istersen git sen araştır doğruyu ve farkı görüp xbox alırsın zaten. Ps4 alırsan da 2 seneye ps4 ü kaça satarım konusu açarsın burda, iyi geceler.Ya nolur artık bi durun ndn ps ve ndn xbox diye soru soruyorum ikisininde yararlarını ve zararlarını anlatın karşılaştıralım
hahaha hadi uyu abim geç oldu senin için kızarlar bakTamam Mustafacimmm bu bilgisizlikle fazla yaşamazsın ztn merak etme
PlayStation xboxa göre daha çok taninmis bı marka ve PS plus üyeliği ile PC ve xboxun onune geçiyor hem kullanis olsun hem performans olsun diğer rakiplerini ezip geciyorYa nolur artık bi durun ndn ps ve ndn xbox diye soru soruyorum ikisininde yararlarını ve zararlarını anlatın karşılaştıralım
Mesela benim arkadaşda Xbox one s var sürekli kol şarj derdi iile uğraşıyor malum xbox kolları şarj olmadığı için pille çalışıyor uğraş durPlayStation xboxa göre daha çok taninmis bı marka ve PS plus üyeliği ile PC ve xboxun onune geçiyor hem kullanis olsun hem performans olsun diğer rakiplerini ezip geciyor