Bilgisiz, tecrübesiz her yorumun altına Series S yaz tamam mı daha çocuksun içinde bir firmaya bağlanma olabilir anlıyorum yazdığın cümlelerden belli ama benim lafımı da bana yazma TM abisi hadi dalgana sen bak.
Arkadaşım kendin diyosun sony 2025 de kesicek ps4 desteğini, tahminimce series s de 2027 de biter falan diye. Kendin diyorsun bak ben demiyorum. Tek dediğim bu konsol bu adamı daha güncel tutar daha uzun süreli olur. Çıkartsın playstation da ps5 in lite versiyonunu onu da överim hiç problem değil, şükürler olsun hepsini kullandım deneyimledim en iyisi bilgisayar. Ben burda firma övmüyorum arkadaşa güncellik önerisi yapıyorum sen fanboyluk yapıp bana saldırıyorsun. Asıl bilgisiz tecrübesiz cahil cühela olan sensin sana tek kelime daha cevap atmıcam bak dalgana kudur köşende hadi
Sen bana fanboy dedin mi demedin mi güzel kardeşim konsol sahip olamama rağmen sen açıklama yapana gerek yok yazdığım yazıyı bile okumuyorsun ben fanboyum madem neden Xbox var elimde.
Ben senin kardeşin falan değilim,ben de deneyimledim iki konsoluda tecrübelerime aktarıp adama öneride bulunuyorum fanboy değilsen neden bana saldırıyorsun o zaman? .
Düzeltim kardeşim kısmını sen üzülme TM abisi hadi yeter uzatma benim gibi birine yakışmaz boş yorum yazmak sen bana içindeki fanboyluk duyguların ile istediğin kadar öfke besle onu da çocukluğuna veriyorum benim kimse ile bir derdim yok ama seninle de bir sorunum yok yani.
valla ps4 şu devirde jailbreaksiz alınmaz gibi ps5 alsan illaki ps+ bırtını zırtını alcan beğenmediğin oyunlar olacak oyunların fiyatları arşa çıkmış ben konsol alanlara saygım sonsuz bu tr şartlarında