Neler Yeni

Bu Sistemi Satıp PS 4 Alınır Mı??

Allmuted

80+ Bronze
PlayStation xboxa göre daha çok taninmis bı marka ve PS plus üyeliği ile PC ve xboxun onune geçiyor hem kullanis olsun hem performans olsun diğer rakiplerini ezip geciyor 👌
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela benim arkadaşda Xbox one s var sürekli kol şarj derdi iile uğraşıyor malum xbox kolları şarj olmadığı için pille çalışıyor uğraş dur
Muhammedcim playstation a kötü demiyorum canım, o paraya adamı uzun süre götürcek konsol varken neden bitti bitecek birşeyi almasını söylüyorsun? spiderman 2,tlou1 remake falan gelmiyor ps4 e bir tek gow ragnarok a şaşırdım o kadar eski bir konsola gowun yeni oyunun gelmesine. Yukardaki arkadaştan özür dilerim fanboy dediğim için asıl fanboy senmişsin :D performansta series s ps4 ü tokatlar başka yerde söyleme rezil olursun.
PlayStation xboxa göre daha çok taninmis bı marka ve PS plus üyeliği ile PC ve xboxun onune geçiyor hem kullanis olsun hem performans olsun diğer rakiplerini ezip geciyor 👌

Mesela benim arkadaşda Xbox one s var sürekli kol şarj derdi iile uğraşıyor malum xbox kolları şarj olmadığı için pille çalışıyor uğraş dur
yeter mi bu cevaplar?
Ya sahi ben sana ne diye cevap veriyorum ki ciddiye alıyorum bide, hadi iyi geceler hepinize.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Plus üyeliği de getirdiler gerçekten hayret doğrusu yeni heralde bu plus üyeliği demi?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
The Last of Us Remastered zaten PS4'te var The Last of Us Part I Remake'in gelmeme sebebi bu adamlar PS5 için yeniden yapıyorlar. GTA VI'nın da PS4'te test edildiğine dair söylentiler sızdı yani PS4'e gelebilir.
Eğer gta 6 ps 4 de gelmez gibi me geliyor yaw sanki çünkü gta 6 daha 2025 gibi çıkıcağı söyleniyor last of us remake getirtemiyolar daha :(

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Zaten GTA VI'nın PS4'te test edildiğine dair söylentiler sızdı kesin bir şey yok.

The Last of Us Part I Remake'in gelmeme sebebi aynı oyun zaten PS4'te var ve dediğim gibi adamlar PS5 için yeniden yapıyorlar zaten çoğunlukla aynı animasyonları falan kullanmışlar aralarındaki en büyük fark grafikleri The Last of Us Part II gibi silah upgrade yapıyorsun bir de DualSense desteği var diğer şeylerde de çok fazla geliştirme yok aralarındaki farkları daha detaylı görmeniz için bu videoyu da izleyin.
Senin önerin hangisi olurdu sence standart ps 4 alınır mı??

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
PS4 Fat Mat alınır Fat modellerden alacaksınız hala çok iyi çalışıyor PS4 FAT Parlak model almayın kesinlikle elbet Mat model bulursunuz eğer tercihiniz Fat modeller ile olacaksa tabi yoksa zaten Slim alır geçersiniz.
Slim ile fat kasanın farkı nedir peki?

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Athlon 3000g
16 Gb ram
Asus prime 320-K anakart
240 gb ssd
Valla başka ne yazam bilmiyom he kasada rgb li mis gibi sizce bu sistemi satıp ps 4 alınır mı? :D

La bi help!
Mantıklı ama xbox one s de alabilirsin gamepass fln olduğu için bence daha avantajlı

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
PS4 Slim modellerde CUH-2XXXA-B oluyor sondaki A-B ibaresi A olursa eğer 500GB model B olursa da sondaki harfi 1TB model oluyor onalar arasında da yine CUH numaraları var CUH-2016A-B CUH-2116A-B CUH-2216A-B amma PS4 Slim modellerde genellikle hepsi aynı cihaz yani fark etmez öyle modeller numaralarına bakmaya gerek yok hangisini kullanıyorsanız aynı performans alırsınız soğutma fan sesi gibi önemli olan sondaki harfe bakmanız A olursa 500GB B olursa da 1TB oluyor cihazın hafıza kısmı yani model CUH numaralarını önemsemenize gerek yok eğer düz Fat modeller ile güç tüketim farkı fan desibel farkı gibi farkları detayları ile istiyorsanız altta atığım resimde inceleyebilirsiniz PS4 Fat Parlak Kasa CUH-1000 numaralı olan model PS4 Fat Mat Kasa CUH-1200 numaralı olan model PS4 Slim de zaten CUH-2000 numaralı olan model.
Yani PS4 Fat Parlak haricinde tüm modelleri alabilirsiniz sıkıntı olmaz.
Slim almaya karar verdim işalllah hayırlısı bakalım umarım sıkıntı çıkmaz 2 . Elden bjraz sıkıntı oluyor da

Mantıklı ama xbox one s de alabilirsin gamepass fln olduğu için bence daha avantajlı
Evt ama xbox one s oyun gelmiyor diye biliyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom