Allmuted
80+ Bronze
Muhammedcim playstation a kötü demiyorum canım, o paraya adamı uzun süre götürcek konsol varken neden bitti bitecek birşeyi almasını söylüyorsun? spiderman 2,tlou1 remake falan gelmiyor ps4 e bir tek gow ragnarok a şaşırdım o kadar eski bir konsola gowun yeni oyunun gelmesine. Yukardaki arkadaştan özür dilerim fanboy dediğim için asıl fanboy senmişsin performansta series s ps4 ü tokatlar başka yerde söyleme rezil olursun.PlayStation xboxa göre daha çok taninmis bı marka ve PS plus üyeliği ile PC ve xboxun onune geçiyor hem kullanis olsun hem performans olsun diğer rakiplerini ezip geciyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela benim arkadaşda Xbox one s var sürekli kol şarj derdi iile uğraşıyor malum xbox kolları şarj olmadığı için pille çalışıyor uğraş dur
yeter mi bu cevaplar?PlayStation xboxa göre daha çok taninmis bı marka ve PS plus üyeliği ile PC ve xboxun onune geçiyor hem kullanis olsun hem performans olsun diğer rakiplerini ezip geciyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela benim arkadaşda Xbox one s var sürekli kol şarj derdi iile uğraşıyor malum xbox kolları şarj olmadığı için pille çalışıyor uğraş dur
Ya sahi ben sana ne diye cevap veriyorum ki ciddiye alıyorum bide, hadi iyi geceler hepinize.