Bu sistemi sipariş verdim önerilerle

10k lık sistemde herkes için çok paradır.
700lira kimse kimseye vermez.
Aynı güçteki kartlara 700ira fazla vermek bana mantıksız geliyor.
Gidip ekipman dizerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum tamam driver sorunu varda öyle bir diyorsunuz ki sanki ekran kartı oyunu açmıyor.
Sikinti surda herkes senin gibi düşünmüyor

ama driver problemli olursa aldığın sistemin hiç bi anlamı kalmaz

Aynen parti kur oy verelim millet driver problemi bitti diyorda hala devam ediyor kendilerini kandırıyorlar

700 lira vermek yerine başımın ağrımasını tercih ederdim.
Kişisel tercih.

Aynen parti kur oy verelim millet driver problemi bitti diyorda hala devam ediyor kendilerini kandırıyorlar
Bitti demedim sanki ekran kartı driver sorunu olunca ekran kartı hiç çalışmıyor gibi yönlendiriyorsunuz.

Kişisel tercih.

Bitti demedim sanki ekran kartı driver sorunu olunca ekran kartı hiç çalışmıyor gibi yönlendiriyorsunuz.
oyun oynarken bi anda restart atıyor sen arklarla oynarken oyundan kopuosun arkadaşlarını tek bırakıyorsun yada rankın düşüyor

Kişisel tercih.

Sonuç olarak sorunlumu SORUNLU iki kere iki dört bu kadar
Bu kadar parayı pc ye bayiliyorsam 700 daha bayılırım

PSU pek olmamış, daha kaliteli bir şeyler alman gerekirdi. Ekran kartı tarafında 5700 XT daha ucuza geliyormuş ama ray tracing yok, 700 TL'ye değer diye düşünmüşsün anladığım kadarıyla. Bunların dışında iyi bir sistem.

Navi kartlarda hala yazılımsal problem var mı? 5000 serisine ait bir ekran kartı mı kullanıyorsunuz?

ayn öle knk 10k verip zevk alamıcaksam hiç almayam daha iyi

Aynen 10k yi veren 700 ü de verir
Birde sorunlu olmasa neyse zırt birt restart atacak sürekli anlık fps düşmeleri olacak ne uğraşmam 10k yı veren 700 ü hayli hayli verir

Kişisel tercih şahsen aynı güçteki kartlara driver sorunu olsa bile 700 lira asla vermezdim.
Az para değil herkes oturduğu yerden konuşuyor çalışmaya gelince anlarsınız.

Anlamadığın şey şu parasi olmayan insan pc ye 12k para vermez çalışmaya gelince anlarsınız demekle olmuyor asgari ücretle 12k ya pc alabilirmisin alamazsın o yüzden bence fazla laf kalabalığı yaptın

Aynen 10k yi veren 700 ü de verir
Birde sorunlu olmasa neyse zırt birt restart atacak sürekli anlık fps düşmeleri olacak ne uğraşmam 10k yı veren 700 ü hayli hayli verir

Anlamadığın şey şu parasi olmayan insan PC ye 12k para vermez çalışmaya gelince anlarsınız demekle olmuyor asgari ücretle 12k ya PC alabilirmisin alamazsın o yüzden bence fazla laf kalabalığı yaptın
Asgari ücretle değil para biriktirip 6-7 k ya sistem alan insanlar var.
Ve para kolay kazanılmıyor.
10k veren 700lira da verir diyorsun.
700lira sizin gözünüzde 100-200lira gibi şu anda.
Sen alacak olsan +700tl versemmi vermesemmi diye kaç gün düşünürsün bilemiyorum.
Doların 8 liraya yaklaştığı bir ülkede aynı güçteki karlara para vermek bana saçma gelir.
İsraf.
Gidip ekipman dizersin veya gidip o parayı yersin 700lira sonuçta 100lira değil.

Asgari ücretle değil para biriktirip 6-7 k ya sistem alan insanlar var.
Ve para kolay kazanılmıyor.
10k veren 700lira da verir diyorsun.
700lira sizin gözünüzde 100-200lira gibi şu anda.
Sen alacak olsan +700tl versemmi vermesemmi diye kaç gün düşünürsün bilemiyorum.
Doların 8 liraya yaklaştığı bir ülkede aynı güçteki karlara para vermek bana saçma gelir.
İsraf.
Gidip ekipman dizersin veya gidip o parayı yersin 700lira sonuçta 100lira değil.
tamam dostum sen rx5700 al adam almış ztn dicek bişey yok hayırlı olsun

Geri