SSDler hariç hepsini satsam ne kadar eder?DDR4 Sistem, hiç uğraşma baştan topla istersen. Çünkü maksimum yükseltebileceğin yer de sınırlı.
18.000'e satsam üstüne 10.000. 30.000lik toplama sistem mi almalıyım yoksahazır mı?15-21 arası bir para geçer eline. Senin satabilme ve müşteri bulabilme yeteneğine göre.
ben satmazdim iyi bir sistem bence 12600k 4070-i besleyebilir ekran kartini yukseltseniz ramida 32 yapsaniz gayette kullanilirSistem bu, ekran kartını satıp yenisini alabilirim ya da tüm ssitemi satıp üsütne eAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülekleyip yeni AMD işlemcili sistem alabilirim. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam 2.el biraz sıkıntı benim için. Bir de toplama alırsam ssd gibi parçaları çıkarma şansım var mı?Toplama sistem pahalı kaçar, hazır sistem alsan daha iyi olur. Ancak ikinci el toplama yaparım sıkıntı olmaz ikinci el kullanmak benim için dersen, belkide sıfır 60-70 K lık makine dizebilirsin.
4070 fiyatına bir pc daha kurulur .ben satmazdim iyi bir sistem bence 12600k 4070-i besleyebilir ekran kartini yukseltseniz ramida 32 yapsaniz gayette kullanilir
4070 fiyatina anca hazir am4 4060 li sistem alirsin rx7800xt iyi gider bu sistemeHocam 2.el biraz sıkıntı benim için. Bir de toplama alırsam ssd gibi parçaları çıkarma şansım var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 fiyatına bir pc daha kurulur .
pahali olurda ama parcalar iyi olur mesela hazir sistemde h serisi anakart kullaniyorken kendin toplarsan b ve ya en ucuz z serisinden ala bilirsinToplama sistem pahalı kaçar, hazır sistem alsan daha iyi olur. Ancak ikinci el toplama yaparım sıkıntı olmaz ikinci el kullanmak benim için dersen, belkide sıfır 60-70 K lık makine dizebilirsin.
Doğru, ancak Hazır sistemlerde genelde İşlemci ve Ekran kartı, daha iyi oluyor. Ana kartın düşük segment olması karşılığında işlemciyi veya ekran kartını bi model yüksek vermeleri bence okey.pahali olurda ama parcalar iyi olur mesela hazir sistemde h serisi anakart kullaniyorken kendin toplarsan b ve ya en ucuz z serisinden ala bilirsin
o zaman 5090 li sistemde a serisi kullanlim oda olmuyo isde geleckete ram yukseltmek istersen olmazDoğru, ancak Hazır sistemlerde genelde İşlemci ve Ekran kartı, daha iyi oluyor. Ana kartın düşük segment olması karşılığında işlemciyi veya ekran kartını bi model yüksek vermeleri bence okey.