ahlatliinsan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
Şuan almak istemiyorum. Ama sizce bu sistemi o zamana istediğim fiyata alabilir miyim? Yoksa kısmam mı gerekli?Eğer hemen şimdi almak istersen Monster Tulpar T7 V20.2 al geç 1 senedir kullanıyorum ve gayet kalitelihem monitör ve klavyenin laptopla beraber geldiğini düşünürsek çok çok ucuz buna göre
Stok sorunları bitince bu bütçeye 3060lı sistem dizilir bence
Ederi 7k falan ama bu fiyata alınmaz.Yazın da ne olur bilinmez.Kampanyalı hazır sistemleri kovalayın derim.Herkese selamlar. Bu sistemi yaptığım özelleştirmeler ile yaz aylarına doğru almak istiyorum. Sizce bu sistemi Temmuz-Ağustos aylarında 10.000TL'ye alabilir miyim? Eğer 10.000TL'ye düşmezse kaç TL olur yaz aylarında? Teşekkürler.
Alamazsın ilerideŞuan almak istemiyorum. Ama sizce bu sistemi o zamana istediğim fiyata alabilir miyim? Yoksa kısmam mı gerekli?
Kimse bilemez bunu aga ama bundan önce bu bütçe ile 3060 hatta 3060ti toplanıyordu. Eski haline de dönebilir, daha da kötü olabilir de. Şans aga şans.Şuan almak istemiyorum. Ama sizce bu sistemi o zamana istediğim fiyata alabilir miyim? Yoksa kısmam mı gerekli?
Dolar 15TL olsa bile o kadar artmaz. He evet artar mı artar. Ama 3-4 kat artacak bir durum yok ne olursa olsun.Yaz aylarına doğru düşmeyecek hatta en az 3 4 kat artacak fiyatlar. Dolar 10liraya yolcu. Sebebini sorarsanız Halkbank davasına bakın
Dolar 2020 başlarında 6dan 7lere gelince 2500lük sistem 6700e kadar çıktı 2 aydaDolar 15TL olsa bile o kadar artmaz. He evet artar mı artar. Ama 3-4 kat artacak bir durum yok ne olursa olsun.
Onda pandeminin de etkisi vardı bence.Dolar 2020 başlarında 6dan 7lere gelince 2500lük sistem 6700e kadar çıktı 2 ayda
Ekonomi çöker yeni vergi gelir biz bilemeyiz ancak kampanyalı sistem görünce konusunu açın düzeltmeleri yapalım siz de satın alınŞuan almak istemiyorum. Ama sizce bu sistemi o zamana istediğim fiyata alabilir miyim? Yoksa kısmam mı gerekli?
Kampanyalı hazır sistemler çok sık oluyor mu? Birde o zamanlar yaz, çoğu kişinin bilgisayar almak istediği zamanlar. Hem mağazadan almak zorundayım. Bu yüzden Vatan, Mediamarkt, Sinerji, Gamegaraj ve İtopya ile sınırlıyımEderi 7k falan ama bu fiyata alınmaz.Yazın da ne olur bilinmez.Kampanyalı hazır sistemleri kovalayın derim.
Paşam'a katılıyorumEğer hemen şimdi almak istersen Monster Tulpar T7 V20.2 al geç 1 senedir kullanıyorum ve gayet kalitelihem monitör ve klavyenin laptopla beraber geldiğini düşünürsek çok çok ucuz buna göre
Stok sorunları bitince bu bütçeye 3060lı sistem dizilir bence