Bu Sistemin Fiyatı Nasıl?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Herkese selamlar. Bu sistemi yaptığım özelleştirmeler ile yaz aylarına doğru almak istiyorum. Sizce bu sistemi Temmuz-Ağustos aylarında 10.000TL'ye alabilir miyim? Eğer 10.000TL'ye düşmezse kaç TL olur yaz aylarında? Teşekkürler.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (264).png
    Ekran Görüntüsü (264).png
    73.5 KB · Hit: 75
Eğer hemen şimdi almak istersen Monster Tulpar T7 V20.2 al geç 1 senedir kullanıyorum ve gayet kaliteli 🙂 hem monitör ve klavyenin laptopla beraber geldiğini düşünürsek çok çok ucuz buna göre :) Stok sorunları bitince bu bütçeye 3060lı sistem dizilir bence

Eğer hemen şimdi almak istersen Monster Tulpar T7 V20.2 al geç 1 senedir kullanıyorum ve gayet kaliteli 🙂 hem monitör ve klavyenin laptopla beraber geldiğini düşünürsek çok çok ucuz buna göre :) Stok sorunları bitince bu bütçeye 3060lı sistem dizilir bence
Şuan almak istemiyorum. Ama sizce bu sistemi o zamana istediğim fiyata alabilir miyim? Yoksa kısmam mı gerekli?

Herkese selamlar. Bu sistemi yaptığım özelleştirmeler ile yaz aylarına doğru almak istiyorum. Sizce bu sistemi Temmuz-Ağustos aylarında 10.000TL'ye alabilir miyim? Eğer 10.000TL'ye düşmezse kaç TL olur yaz aylarında? Teşekkürler.
Ederi 7k falan ama bu fiyata alınmaz.Yazın da ne olur bilinmez.Kampanyalı hazır sistemleri kovalayın derim.

Şuan almak istemiyorum. Ama sizce bu sistemi o zamana istediğim fiyata alabilir miyim? Yoksa kısmam mı gerekli?
Kimse bilemez bunu aga ama bundan önce bu bütçe ile 3060 hatta 3060ti toplanıyordu. Eski haline de dönebilir, daha da kötü olabilir de. Şans aga şans.

Yaz aylarına doğru düşmeyecek hatta en az 3 4 kat artacak fiyatlar. Dolar 10liraya yolcu. Sebebini sorarsanız Halkbank davasına bakın
Dolar 15TL olsa bile o kadar artmaz. He evet artar mı artar. Ama 3-4 kat artacak bir durum yok ne olursa olsun.

Ekonomi çöker yeni vergi gelir biz bilemeyiz ancak kampanyalı sistem görünce konusunu açın düzeltmeleri yapalım siz de satın alın

Ederi 7k falan ama bu fiyata alınmaz.Yazın da ne olur bilinmez.Kampanyalı hazır sistemleri kovalayın derim.
Kampanyalı hazır sistemler çok sık oluyor mu? Birde o zamanlar yaz, çoğu kişinin bilgisayar almak istediği zamanlar. Hem mağazadan almak zorundayım. Bu yüzden Vatan, Mediamarkt, Sinerji, Gamegaraj ve İtopya ile sınırlıyım :(

Paşam'a katılıyorum

Geri