Bu Sistemin Fiyatı Nasıl?

Herkese selamlar. Bu sistemi yaptığım özelleştirmeler ile yaz aylarına doğru almak istiyorum. Sizce bu sistemi Temmuz-Ağustos aylarında 10.000TL'ye alabilir miyim? Eğer 10.000TL'ye düşmezse kaç TL olur yaz aylarında? Teşekkürler.
Teknik detaylardan montajlamadan pek anlamam ama fiyat konusunda kendime güveniyorum, bu sistemi bırak 10bin lira, 8 bin lira olsa bile almamalısın dostum..

Teknik detaylardan montajlamadan pek anlamam ama fiyat konusunda kendime güveniyorum, bu sistemi bırak 10bin lira, 8 bin lira olsa bile almamalısın dostum..
Maalesef pandemi, stok problemleri ve mining mevzuları sağolsun bu sistemi 10k'ya bile bulmak çok çok zor :( He o 8k olsa bile alınmaz mevzuları 2023'den önce başlamaz bence.

Yaz aylarına doğru düşmeyecek hatta en az 3 4 kat artacak fiyatlar. Dolar 10liraya yolcu. Sebebini sorarsanız Halkbank davasına bakın
1615898679206.png
.d

Kampanyalı hazır sistemler çok sık oluyor mu? Birde o zamanlar yaz, çoğu kişinin bilgisayar almak istediği zamanlar. Hem mağazadan almak zorundayım. Bu yüzden Vatan, Mediamarkt, Sinerji, Gamegaraj ve İtopya ile sınırlıyım :(
Çok sık olmuyor ama oldumu iyi oluyor.Gamegaraj'da 10k ya 3060 sistem vardı.

Bu konularda pek bilgim yok da bu iyi bir şey mi şimdi?
Kısaca şöyle. ABD İran'a yaptırım uyguluyor Halkbank bunu deliyor. Asıl soru şu Mevcut hükümet buna yardımcı oldu mu veya emir verdimi?. Eğer Amerikan mahkemesi buna evet derse hayırlı olsun dolar 10 15 ve buna ek olarak Cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin dünyada itibarı mahvolabilir.

Geri