Neler Yeni

Bu Sistemler Alınır Mı? 18K - 23K

GoMiner

80+
Merhaba sistem toplamaya çalışan bir kardeşiniz olarak ikinci elde şöyle temiz görünen iki sistem gördüm sizce alınır mı bu sistemlerden biri ve siz hangisini tercih ederdiniz? Ya da bu bütçelere monitör kasa klavye mouse toparlayabilir miyim oyun ve video edit yapılacak.

Bu 18K olan. Fiyatını hak ediyor mu? Fiyata kasa + monitör + klavye ve mouse + mikrofon + ses sistemi dahil

"LG 32GK650F-B 31,5 inç 2560×1440p 2k 144hz 1ms monitör.

Gamepower saber rgb mekanik klavye

Rampage mouse

Snopy mikrofon

Rampage 2x hoparlör

Windows 11 PRO LİSANSLI

Kasa özellikleri;

Amd ryzen 5 3600 işlemci

Asus dual rtx 3060 12gb ekran kartı

Xlr 8 3600mhz 8+8 16gb ram

Xpg m2 ssd 512gb 3500/2400 mb okuma yazma hızı

Asus tuf gaming b450m-plus 2 anakart
4400mhz

Masterlıquid ml120l v2 rgb 120mm sıvı soğutma

Lian li lancool beyaz kasa

Tüm parçaların kutusu faturası duruyor kasanın bütün parçalarının faturası garantisi devam etmekte"

Bu da 23K henüz bir aylık bir sistem.

"bir aylık sistem

HEM 2K OYUN HEM FULL HD 60KARE KAYIT HEMDE FULL HD 60KARE YAYIN AÇILABİLİYOR SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE

dileyen evime gelip dilediği gibi test edebilir ufak pazarlık olur alıcısına hayırlı olsun

7,1 kulaklık klavye mouse hediye seti hediye

monitör aoc cq32g1 31.5 inç 2k 144hz 1ms

ekran kartı amd sapphıre nitro plus rx6700xt

işlemci amd r7 3700x

işlemçi soğutucu dark freezer x129 ARGB

anakart msi b550m morter wifi özellikleri wifi6 bluetooth5.0 7,1 ses desteği

ssd samdung 980 500gb m2 ssd

ram corsair vengeance rgb 2x8= 16gb 3200mhz

kasa sharkoon tg5 pro RGB

powar sharkonn silentstorm cool zero 650w full moduler"

Son düzenleme:

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Teşekkür ederim bir sistem daha ekledim ona da bakabilir misiniz hangisi daha iyidir
2.si o fiyat etmez. Ama performansı iyidir o farklı konu. Bende olan SouthPaws sisteme bakabilirsiniz 6750Xt R5 5600X ile 21 bin TL civarı bir şeye geliyor.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza

GoMiner

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Dostum şimdi aşşağıya iki tane link atıyorum iki kasa da güzel AMD veya Intel islemcili seçeneği var Asus ekran kartlarındaki geri ödeme de 1700 TL olması lazım bence bunlara yönel gayet güzel ürünler 18 bin TL civarına geliyor 23 k ikinci ele vereceğine bunlardan birini al ekipmanları da 5 bin TL ye toparlarsın hem sıfır parçalar hem senin attığın 2 sistemden de daha iyiler

GoMiner

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum şimdi aşşağıya iki tane link atıyorum iki kasa da güzel AMD veya Intel islemcili seçeneği var Asus ekran kartlarındaki geri ödeme de 1700 TL olması lazım bence bunlara yönel gayet güzel ürünler 18 bin TL civarına geliyor 23 k ikinci ele vereceğine bunlardan birini al ekipmanları da 5 bin TL ye toparlarsın hem sıfır parçalar hem senin attığın 2 sistemden de daha iyiler

Sağol hocam sen olsan hangisini tercih ederdin

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Sağol hocam sen olsan hangisini tercih ederdin
Ben amd işlemci taraftarıyım rx 6700 XT ile daha uyumlu çalışır ekran kartında smart memory access var AMD işlemcilerle 2 k yüksek ayarlarda bile intele göre 7-15 FPS arası daha fazla FPS alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama Asus kampanyasi 26 sında bitiyor ona göre davranman gerekiyor yanında hediye verdikleri Asus wifi adaptör den de geri ödeme alıcaksın çok da güzel bir adaptör ben kullanıyorum modemden kablo ile aldığım performansın aynısını PC ye veriyor şu an modemle aramda 2 duvar 8 metre de uzaklık var

GoMiner

80+
Ben amd işlemci taraftarıyım rx 6700 XT ile daha uyumlu çalışır ekran kartında smart memory access var AMD işlemcilerle 2 k yüksek ayarlarda bile intele göre 7-15 FPS arası daha fazla FPS alırsın

Ama Asus kampanyasi 26 sında bitiyor ona göre davranman gerekiyor yanında hediye verdikleri Asus wifi adaptör den de geri ödeme alıcaksın çok da güzel bir adaptör ben kullanıyorum modemden kablo ile aldığım performansın aynısını PC ye veriyor şu an modemle aramda 2 duvar 8 metre de uzaklık var
Eyvallah hocam bütçeyi bir tık zorlayacak ama alıp geçiyorum sıfır olsun kafam rahat olsun en azından

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran

Ama Asus kampanyasi 26 sında bitiyor ona göre davranman gerekiyor yanında hediye verdikleri Asus wifi adaptör den de geri ödeme alıcaksın çok da güzel bir adaptör ben kullanıyorum modemden kablo ile aldığım performansın aynısını PC ye veriyor şu an modemle aramda 2 duvar 8 metre de uzaklık var.
Hocam bu sistemi alınca 2300 lira geri ödeme mi var parçaları kontrol edemedimde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Hocam bu sistemi alınca 2300 lira geri ödeme mi var parçaları kontrol edemedimde?
evet hocam asusun sitesinden hangi parçaların geri ödemesi var görebilirsin benim bildigim ekran kartı 1700 tl adaptör 350 tl diğer 300 tl nerden bilmiyorum kasadan veya güç kaynagından olabilir onu kontrol edersiniz yani aldıktan yaklaşık 20 gün sonra 2300 tl de hesabınıza geri yatacak

Eyvallah hocam bütçeyi bir tık zorlayacak ama alıp geçiyorum sıfır olsun kafam rahat olsun en azından
o kadar para verdiğinde zorla bencede biraz hocam

Top Bottom