Neler Yeni

Bu site güvenilir mi ??(hazgamers)

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Bababnızın oğlu olmama gerek yok oyun sektörü dolandırıcı barındırmaya müsait bir sektör bu konuya ben de katılıyorum fakat ürünlerimi tek tek yurt dışı kaynaklı sağlam tedarikçilerimden temin ediyorum yıllardır. Aynı oyuna 400 lira verip oynamak da var ben aynı keyfi daha uyguna binbir emekle getiriyorum. Yurt dışındaki insanlar bu imkanlardan yararlanıyor ve birbirlerine çamur atmıyor . PVP server gibi düşünün burdaki emek bir kaç kişinin lafıyla çöp olup gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz sitelere güvenmemenizin sebebi dolandırıcılara denk gelmeniz ben sağlam bir şekilde ürünlerimi tedarik edip sonrasında müşterilerime sunarım
Hocam zaten tek sıkıntı bu hesaplar sizin değil tek sıkıntı bu. Bu durumda zaten dolandırıcı siz değil sizin aldığınız kişi oluyor ama suçta size kalıyor
e-posta şifre değişmeyeceğinin garantisi yok ben size bir şey demedim zaten

hazgamers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak ORuç
Hocam zaten tek sıkıntı bu hesaplar sizin değil tek sıkıntı bu. Bu durumda zaten dolandırıcı siz değil sizin aldığınız kişi oluyor ama suçta size kalıyor
e-posta şifre değişmeyeceğinin garantisi yok ben size bir şey demedim zaten
Hocam alınan yere bağlı tabi ki ama size söylediğim şey tedarikçilerin ne kadar sağlam olursa ne kadar düzgün mal seçersen o kadar iyi satarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,065
Üyeler
169,814
Son üye
Wexander
Top Bottom