Bu site güvenilir mi

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
753
arka planı görünce kardom direkt siteyi kapattım gözlerim kanadı (mecazi anlamda) ve bir daha da bakmadım. Bu tarz sitelere güvenim %0,000001 falan kardom. Bence başka yerden al kardom.

arka planı görünce kardom direkt siteyi kapattım gözlerim kanadı (mecazi anlamda) ve bir daha da bakmadım. Bu tarz sitelere güvenim %0,000001 falan kardom. Bence başka yerden al kardom.
Bende onun için sordum sitenin her tarafında %100guvenilir yazıyor mobil uygulamasında var

Soğutucu dahili bakma zaten işini görneyecek tray işlemci olarak araştır arkadaşın dediği gibi bu siteden alışveriş yapma ikinci ele baktın mı?

Soğutucu dahili bakma zaten işini görneyecek tray işlemci olarak araştır arkadaşın dediği gibi bu siteden alışveriş yapma ikinci ele baktın mı?
Sogutucu olmadan daha pahalı soğutucu olarak Phantom spirit kullanıyorum

İkinci el bak hocam fiyatlar uygun
Sıfır almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11 den 7500f almıştım gelmesi çok uzun sürdü ve birkaç şikayet okudum iade ettim
Bu site güvenilir mi garantide ve iadede sıkıntı çıkarır mı
En ucuz ve güvenilir seçenek hangisi
İade ve garantide sıkıntı çıkarmaması onemli

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
Sıfır almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz ve güvenilir seçenek hangisi
İade ve garantide sıkıntı çıkarmaması onemli
https://www.idefix.com/amd-ryzen-5-...i-p-3397417?vendorId=3362&ref=akakce&v=1.26.2 Burdan alabilirsin kral dfs bilgisayar güvenilir

Yetkili satıcı diyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-07 205643.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-07 205643.webp
    28 KB · Hit: 24
Bende onun için sordum sitenin her tarafında %100guvenilir yazıyor mobil uygulamasında var
kardom bu tarz sitelerden ben genelde wolfteam hile falan indiriyordum gençken hala böyle siteler olmasına şaşırdım. Vatan pc yi düşün kardom güvenilir yazmıyor neden çünkü güvenilir bunda yazıyor neden çünkü güvenilir dğeil bu kadar basit.

Geri