Bu sitedeki oyunlar neden ucuz ?

Site guvenilir 2 gunde bayağı oyun aldım ve indirim konusu açtım site dolar bazli normalde steamden pahalı satıyorlar hata oldu galiba 2 gundur ucuzluk var alırken hata yaşayanlar hesabını dogrulamamistir veya kredi karta kullanmamıştır visa ile 5 oyunda gram sorun yaşadım
Az önce hesap açtım.Ne doğrulaması yapmam gerekiyor telefon/mail

Adamlar dolandırıcı herhalde benim 100 liram gitti boşluğa ne gelen var ne giden
ucuz etin yahnisi olmaz hocam
Türkçe dil desteği bile olmayan bir site nasıl Türk Lirasıyla ödeme alıyor hiç güvenilir değil.
Bilgisiz yorumlar yapmazsak sevinirim dostlar, gayet güvenilir bir sitedir. Sorun yaşayan çok kişi oldu, key verilmediği zaman paranız havuzda kalıyor onlara geçmiyor. Paranızın gitmesi gibi bir durum yok, üstüne düşerseniz alırsınız iadenizi.

Az önce hesap açtım.Ne doğrulaması yapmam gerekiyor telefon/mail
Mail
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisiz yorumlar yapmazsak sevinirim dostlar, gayet güvenilir bir sitedir. Sorun yaşayan çok kişi oldu, key verilmediği zaman paranız havuzda kalıyor onlara geçmiyor. Paranızın gitmesi gibi bir durum yok, üstüne düşerseniz alırsınız iadenizi.
Okadar konu açtım oyun aldım ilk defa adamlar ucuz satıyor ya hata var ya patron çıldırdı. İşin komigi pahalı satarken kimse neden pahalı demiyordu ucuz satarken dillere destan oldu millet 2-3 tane yoruma inanıp sahtedir diye diye indirimleri kaçırdı

2 oyun aldım sorun yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Bu sitede beyond two souls ve Detroit oyunları alıcam steamde iki oyunu 700₺ gibi bir fiyata alabilirken bu sitede bahsettiğim iki oyun toplam 100₺ ye.Oyunlar Steam/Epic games e kod olarak ekleyebiliyormuşuz.Bazı sorularım var.
Fiyatlar neden bu kadar uygun ?
Oyunları normal bir şekilde oynayabiliyormuyuz bir sıkıntı çıkmasın?
Ya dolandırıcılar, ya da yayıncılar ile anlaşıyorlar. ETail gibi.

Bu sitede beyond two souls ve Detroit oyunları alıcam steamde iki oyunu 700₺ gibi bir fiyata alabilirken bu sitede bahsettiğim iki oyun toplam 100₺ ye.Oyunlar Steam/Epic games e kod olarak ekleyebiliyormuşuz.Bazı sorularım var.
Ben bulamadım link varsa atabilirmisin Beyond Two Souls 28 tl alıcam onu ama dediğin iki oyun seti nerede acaba

bu mesaji diğer indirim konularında verdiğim onerilerden aldım beyond two souls ve heavy rain dışında hepsini aldım toplamda 67 tl gibi bir fiyat odedim steamden almaya kalksak 730 tlden fazla tutuyor

arada fiyat hatası oluyor diğer hatalı fiyatları yazıyorum
Şu an sitede 6 tane uygun oyun kaldı bakmaya değer.
1 Heavy Rain The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

2 beyond Two Souls The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 235 TL.

3 outward The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. Steam'de 300 TL.

4 necesse Buy Necesse from the Humble Store Steam'de 19 TL ama zam yer.

5 mordhau Buy MORDHAU from the Humble Store Steam'de 280 TL.

6 atomicrops Buy Atomicrops from the Humble Store Steam'de 150 TL.

Buraya yazdım bu konuya bakanlar bunlarada bakın faydalanın ama acele edin fiyatlar çok ucuz.

site güvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,897
Üyeler
184,073
Son üye
DDADeku
Geri