Bu sıvı soğutma anakartıma uyumlu mu?

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
deepcool le520 veya 500 almayı düşünüyorum anakartın gigabyte h610m h v3 uyumlumudur anakartımla girişler yeterlimi anakartımın 2 tane sys fan 1 cpu fan ve 1 argb girişi var

deepcool le520 veya 500 almayı düşünüyorum anakartın gigabyte h610m h v3 uyumlumudur anakartımla girişler yeterlimi anakartımın 2 tane sys fan 1 cpu fan ve 1 argb girişi var
Sıvı soğutmalar universal anakartlar için. Kasana uyar mı uymaz mı o önemli. 240mm desteği varsa uyar.

Aio pumpın yoksa cpu fan ile kullanırsın tek sıkıntın bu onun haricinde sıvı soğutucu anakartla değil işlemciye uyumlu olur soket yapısı senin soket yapına uyuyorsa üstündeki varsayılan ayağı söküp montajlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutmalar universal anakartlar için. Kasana uyar mı uymaz mı o önemli. 240mm desteği varsa uyar.
Evet doğrusu bu

Aio pumpın yoksa cpu fan ile kullanırsın tek sıkıntın bu onun haricinde sıvı soğutucu anakartla değil işlemciye uyumlu olur soket yapısı senin soket yapına uyuyorsa üstündeki varsayılan ayağı söküp montajlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet doğrusu bu
hocam cpu fan a taksam ne gibi bi soru la karşılaşırım

hocam cpu fan a taksam ne gibi bi soru la karşılaşırım
Bir sorunla karşılaşmazsın ikisi de işini görecek soket orta üst nesilde ayrı veriliyor seninkinde olmadığı için mecbur oraya takacan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,243
Üyeler
183,966
Son üye
PC avcısı1
Geri