Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu soğutuculardan herhangi birisi bu kasaya olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şakir Babali
Kasa

Soğutucular

Arkadaşlar kasaya bir işlemci soğutucu alma vakti geldi. Baya bir araştırdım işin içinden çıkamadım. Bu kasadan kullanan arkadaşlar özellikle hangi soğutma sistemini aldınız? Bunlardan herhangi birisi sığar mı? RAM'lere denk gelme olayı olur mu? Üst rafa 240mm sıvı soğutma alacaktım ama yine RAM'lere denk gelir diye vazgeçtim. Lütfen yardım..

Anakart: Asus B650M-R
İşlemci: Ryzen 8400F
RAM: Apacer Panther RGB DDR5 5200 Mhz

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
efe araci
Kasa

Soğutucular

Arkadaşlar kasaya bir işlemci soğutucu alma vakti geldi. Baya bir araştırdım işin içinden çıkamadım. Bu kasadan kullanan arkadaşlar özellikle hangi soğutma sistemini aldınız? Bunlardan herhangi birisi sığar mı? RAM'lere denk gelme olayı olur mu? Üst rafa 240mm sıvı soğutma alacaktım ama yine RAM'lere denk gelir diye vazgeçtim. Lütfen yardım..

Anakart: Asus B650M-R
İşlemci: Ryzen 8400F
RAM: Apacer Panther RGB DDR5 5200 Mhz
üçüde sığacaktır hocam aralarında ki en iyisi phantom spirit onu almanızı öneririm 240mm sıvı soğutuculardan daha iyi zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şakir Babali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üçüde sığacaktır hocam aralarında ki en iyisi phantom spirit onu almanızı öneririm 240mm sıvı soğutuculardan daha iyi zaten.
Hocam RAM'lere çarparsa fan kaldırmak zorunda kalırız. O zamanda sığmaz diye çekiniyorum biraz. Sence nasıl olur?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
efe araci
Hocam RAM'lere çarparsa fan kaldırmak zorunda kalırız. O zamanda sığmaz diye çekiniyorum biraz. Sence nasıl olur?
ramlere çarpmaz hocam eğer çarpasa hafif yukarı kaldırırsın hiç bir fark olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,624
Üyeler
171,411
Son üye
cemal5234
Top Bottom