- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 1000
arkadaşlar ryzen 5600 işlemci için kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum forumlarda gezinirken thermalright markası çok önerildi birden fazla thermalright modeli var açıkçası arasındaki farkları anlayamadım. hangisi daha iyidir ? veya daha iyi kule tipi soğutucular varsa önerilerinizi bekliyorum. bütçe max 1k. anakartta argb desteği yok.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr

Thermalright Assassin X 120 Hava Soğutucu
Yerçekimsiz ortam sorununu etkili bir şekilde çözmek için dört adet 6mm AGHP2.0 yerçekimsiz ortam ısı borusu kullanan yenilikçi gelecek trendleri.

Thermalright Assassin X 120 V2 Plus Hava Soğutucu
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.

Thermalright Assassin X 120 V2 Hava Soğutucu
Assassin X 120 V2 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.

Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Yoğun iş yükleri ve oyun sırasında CPU’yu serin ve kararlı tutar.

Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.

Thermalright Assassin King 120 MINI Hava Soğutucu
Daha küçük bilgisayar sistemleri veya anakartlar için 135mm yükseklikte daha fazla uyumluluk sunarken, yük altında CPU için iyi performans sağlar.