overclock denediniz mi ? yanlış uygulanan mhz/mv ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.ekran kartım:3070 Gaming X Trio uzun süredir sorunsuz kullanıyordum 2 3 haftadır böyle şeyler monitörümde karşıma çıktı.yardım eder misiniz.Neyden kaynaklı bi sorun
yok denemedimoverclock denediniz mi ? yanlış uygulanan mhz/mv ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.
Hatta underclock yaptım işlemciye fazla ısınmasın diye.Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyooverclock denediniz mi ? yanlış uygulanan mhz/mv ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.
hayır Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyoEkran kartına oc-uv yaptın mı
Hocam fabrika overclock çok değil max 50mhz falandır 1 fps artar anca yani sorun ondan değilhayır Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyo
tamam ayarlarınızı sıfırlamanızı öneririm bir şeyler yanlış yapılmış olmalı, fabrika çıkışı oc önemli değil sizin yaptığınız ayar önemli.Hatta underclock yaptım işlemciye fazla ısınmasın diye.Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyo
bilgisayarı yaklaşık 6 aydır kullanıyorumtamam ayarlarınızı sıfırlamanızı öneririm bir şeyler yanlış yapılmış olmalı, fabrika çıkışı oc önemli değil sizin yaptığınız ayar önemli.