Bu sorunun sebebi nedir

thejaws61

80+
Reaksiyon skoru
98
ekran kartım:3070 Gaming X Trio uzun süredir sorunsuz kullanıyordum 2 3 haftadır böyle şeyler monitörümde karşıma çıktı.yardım eder misiniz.Neyden kaynaklı bi sorun

Ekler

• 41b56fc0-862a-4481-9baa-e950289d00e6.jpg
    41b56fc0-862a-4481-9baa-e950289d00e6.jpg
    162.6 KB · Hit: 30
ekran kartım:3070 Gaming X Trio uzun süredir sorunsuz kullanıyordum 2 3 haftadır böyle şeyler monitörümde karşıma çıktı.yardım eder misiniz.Neyden kaynaklı bi sorun
overclock denediniz mi ? yanlış uygulanan mhz/mv ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.

overclock denediniz mi ? yanlış uygulanan mhz/mv ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.
yok denemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta underclock yaptım işlemciye fazla ısınmasın diye.Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyo

hayır Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyo
Hocam fabrika overclock çok değil max 50mhz falandır 1 fps artar anca yani sorun ondan değil

Hatta underclock yaptım işlemciye fazla ısınmasın diye.Ama şöyle bişey var Gaming X Trio serisi fabrika çıkışı olarak overclocklu geliyo
tamam ayarlarınızı sıfırlamanızı öneririm bir şeyler yanlış yapılmış olmalı, fabrika çıkışı oc önemli değil sizin yaptığınız ayar önemli.

Geri