bu SSD alınır mı?

Adatanın Problemli Olduğunu Söylüyorlar Ama Sen Bilirsin.
ADATA komple problemli değil. SU630, SU650 ve S40G modellerinde sorunlar var. Belleğin üzerindeki RGB aşırı ısınmasına yol açıyor.

çok RGB meraklısı değilsen aynı özellikte daha ucuza yada o fiyata daha iyisini bulab,l,rs,n bence

ADATA da problem var bozuk ürün diye bir şey yok. SU630 ve SU650 modellerinde kronik bir hatadan oluşan problemler bulunmakta. Markayı kötülemeninde bir anlamı yok. Piyasanın önde gelen markalarından alırsan pişman olmazsın. Sadece RGB olayına takılma. Teşekkürler.

incehesap sitesinde her hafta cuma günleri gaming gecesi var ordan daha ucuza bulabilirsin indirimleri bekle bence ve ayrıca bu ssdyi bir arkadaşımda kullanıyor yaklaşık 3 ay oldu bir sıkıntısı yok.

Adata SU650 120gb ürününü yaklaşık bir yıldan fazla dizüstü bilgisayarım da kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. Markayı öneririm.

Adata nın sorunları olduğunu söylüyorlar ama almanı öneririm

a data markası yılladır disk geçmişi var ürünün 5 yıl garantisi var diye biliyorum ayrıca a data tarafından düzgün kullanımda sorun yaşıcagını düşünmüyorum ama işin ehli samsun evolar

Geri