Bu ssd anakartıma uyar mı

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Arkadaşlar bu ssdyi almayı planlıyorum da

Anakartım da bu

Uyumlu olur mu acaba? Veya bu fiyata daha iyisi varmı uyumlu olacak

gen4 m2 girişi var hocam olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bu ssd'nin gen4 olmasına rağmen okuma yazması çok düşük size önerim 300 500tl bütceniz varsa 6-7 binlerde okuma yazması olun bir model almanızı öneririm

gen4 m2 girişi var hocam olur.

ama bu ssd'nin gen4 olmasına rağmen okuma yazması çok düşük size önerim 300 500tl bütceniz varsa 6-7 binlerde okuma yazması olun bir model almanızı öneririm
Bu nasıl peki kanka uyumlu olur mu bu fiyatlara daha iyisi var mı

Bunun da yazma 3300 sanırım

uyar hocam

Arkadaşlar bu ssdyi almayı planlıyorum da

Anakartım da bu

Uyumlu olur mu acaba? Veya bu fiyata daha iyisi varmı uyumlu olacak
Uyumlu ve bu fiyatta alınabilecek en mantıklı ssdlerden birisi bu. Daha ucuzuna daha iyisi yoktur. Eğer daha yüksek okuma yazma hızları istiyorsan
bunu alabilirsin 7000mb okuma 4700mb yazma hızı var

Uyumlu ve bu fiyatta alınabilecek en mantıklı ssdlerden birisi bu. Daha ucuzuna daha iyisi yoktur. Eğer daha yüksek okuma yazma hızları istiyorsan
Bunları gördüm de markayı daha önce görmedim 2. Attığım samsung veya ilk sorduğumu almayı planlıyorum yazma hızı vs. Çok fark yaratır mı ki

Bunları gördüm de markayı daha önce görmedim 2. Attığım samsung veya ilk sorduğumu almayı planlıyorum yazma hızı vs. Çok fark yaratır mı ki
Marka iyidir bilinen bi marka zaten. Daha önce duymamış olman şaşırtıcı açıkçası. Alacaksan kingston al geç paran da cebinde kalsın

Marka iyidir bilinen bi marka zaten. Daha önce duymamış olman şaşırtıcı açıkçası. Alacaksan kingston al geç paran da cebinde kalsın
Valla ilk defa gördüm bilmiyorum olmadı o daha iyi onu alim ya 300 fark çok önemli değil

Aynısı mı bu kanka itopyaya gidip alim

Bu nasıl peki kanka uyumlu olur mu bu fiyatlara daha iyisi var mı

Bunun da yazma 3300 sanırım
şu var hocam https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...0b-1t-cs-pci-express-4-0-fiyati,83158213.html

Valla ilk defa gördüm bilmiyorum olmadı o daha iyi onu alim ya 300 fark çok önemli değil

Aynısı mı bu kanka itopyaya gidip alim
bunun yazması kötü bu attığım 7400/6800 veriyor

Uyumlu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,604
Üyeler
184,949
Son üye