Bu ssd hakkında fikirleriniz

Cermenbey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,121
Ömrü, ısınma seviyesi vs. Hakkında Bilgi sahibi arkadaşlar önerirler mi? Bu arada alternatif bir öneri istemiyorum yalnızca bu ssd hakkında yorum bekliyorum.

Bu fiyata güzel olmayan, ama yinede güzel SSD. Ömrü uzun. Kingstonun kaliteli SSDlerinden. İndirimle iyi fiyata alınırsa üzmez. Hız değerleri hafif düşük diğer modellere göre. ama QLC çalışabilmesi 1 TB alındığında, iyi bir avantaj. Drami yok fakat üzmemesi için HMB teknolojisi var. Isınma durumunu bilmiyorum ama çoğu SSD ısınmaz. bazı sorunlu SSDler ısınır(bkz Kioxia Exceria)
6/10
Bu fiyata daha iyileri var.

Ömrü, ısınma seviyesi vs. Hakkında Bilgi sahibi arkadaşlar önerirler mi? Bu arada alternatif bir öneri istemiyorum yalnızca bu ssd hakkında yorum bekliyorum.

Fiyat-Performans ürünü değil ama Kingston'un iyi modellerindendir.

Aynı fiyata daha iyi olanları var. Ben pek ısınamadım bu modele.

Hazır sistem içinde aldım ucuza geldi. Kalitesini merak ettiğim için sordum.
@Furkan Karagülle @DerratiX @ThorJ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata güzel olmayan, ama yinede güzel SSD. Ömrü uzun. Kingstonun kaliteli SSDlerinden. İndirimle iyi fiyata alınırsa üzmez. Hız değerleri hafif düşük diğer modellere göre. ama QLC çalışabilmesi 1 TB alındığında, iyi bir avantaj. Drami yok fakat üzmemesi için HMB teknolojisi var. Isınma durumunu bilmiyorum ama çoğu SSD ısınmaz. bazı sorunlu SSDler ısınır(bkz Kioxia Exceria)
6/10
Bu fiyata daha iyileri var.
Teşekkür ederim değerli yorumun için 👏

Rica ederim hocam. Güle güle kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye