![www.itopya.com](https://img-itopya.mncdn.com/cdn/1000/yeni-proje-2024-08-08t143450942-6daedd.jpg)
Kingston 1TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 4000MB Yazma) | ITOPYA
Kingston 1TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 4000MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile SNV3S/1000G ITOPYA.COM'da
![www.itopya.com](https://img-itopya.mncdn.com/cdn/1000/musteri-favicon.png)
Birde b650M R anakarta olur mu
hocam tam olarak kısaca ne oluyor o o ssd bende de var kullanıyorum da o yüzden sorud mdram yok
dramli ssdlerde işletim sisteminin gecici verileri drame yüklenir ve nand birimlere yük bindirmez sonuç olarak daha stabil hız ve kararlı çalışmasını sağlar yani windows kuracağın diskin dramli olması iyi olur yoksa depo için kullanılacak bir ssd ise önemi yokhocam tam olarak kısaca ne oluyor o o ssd bende de var kullanıyorum da o yüzden sorud m
Sistemin tek ssd si bu şuan bana bi zararı veya olumsuzluğu olurmu ?dramli ssdlerde işletim sisteminin gecici verileri drame yüklenir ve nand birimlere yük bindirmez sonuç olarak daha stabil hız ve kararlı çalışmasını sağlar yani windows kuracağın diskin dramli olması iyi olur yoksa depo için kullanılacak bir ssd ise önemi yok
zararı olmaz dediğim gibi karalılık performans olarak biraz etkisi olabilir ama çoğunluk dramsiz kullanıyor sorun yaşayan görmedimSistemin tek ssd si bu şuan bana bi zararı veya olumsuzluğu olurmu ?
eyw ilerleyen zamanda çift ssd yapıp yanına 2tb almayı düşünüyorumzararı olmaz dediğim gibi karalılık performans olarak biraz etkisi olabilir ama çoğunluk dramsiz kullanıyor sorun yaşayan görmedim
Dram olması çok önemli bide ne oluyo dramBen laptopta kullnıyorum sıkntı yok ama dram yok. Gerçi normal kullanımda oyunda falanda bir sıknıtısını görmüyorsun dram yok diye.
B650 anakartların hepsine olur..
Seçenek olarak bu da olabilir ...
![]()
Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.519,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyat aralıklarına yüksek hıza sahip olupta dramli olanları bulmak zor. Dram takıntısı yoksa bunlar olur. Nv3 / nv2 /wd sn 580 gibi.
Bu arda itopya he rzamanki gibi nv 3 ü indirm yaptım demesine rağmen hala piyasadan yükseğe satıyor haberiniz olsun.
İtopyada 2.400 Piyasada 2.250 İtopyadan kesinlikle farklı yerlerden bakmadan bir şey almayın.
Dram olması çok önemlimi diye soruldu herhalde. Dram aslında bellek ram gibi geçici depolama yapar. Ama net kullanırken veya oyun oynarken büyük bir fark oluşturmaz.Dram olması çok önemli bide ne oluyo dram