Çözüldü✓ Bu SSD İyi Midir? James Donkey

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,667

250gb yetersiz geliyor laptopa bunu düşünüyorum fiyatı da uygun gibi geldi. Bütçem fazla 550. CD Rom'u yapabilirim ancak kullanıyoruz eski anılarımızı vs izliyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara yakın Hikvision ve MLD var

250gb yetersiz geliyor laptopa bunu düşünüyorum fiyatı da uygun gibi geldi. Bütçem fazla 550. CD Rom'u yapabilirim ancak kullanıyoruz eski anılarımızı vs izliyoruz.

bu ssdnin 120-240-480lik bütün versiyonlarını kullandım beni hiç üzmedi fena değil alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bu ssdnin 120-240-480lik bütün versiyonlarını kullandım beni hiç üzmedi fena değil alabilirsin.
Benzer fiyattaki satıcıları da bilmiyorum en azından incehesap güvenilir

1-2ay sonra almayı düşünüyorum İnşallah fiyatlar pek değişmez

Benzer fiyattaki satıcıları da bilmiyorum en azından incehesap güvenilir

1-2ay sonra almayı düşünüyorum İnşallah fiyatlar pek değişmez
Evet bende hep incehesaptan aldım orada fiyatlar nadir artıyor genelde umarım artmaz

• Beğen
James Donkey iyi değildir çokça sorun yaşayan gördüm fakat bütçe yok ise alabilceğin başka bir şey yok gibi. Kullanılmaz değil kullanılır fakat çok sağlam denemez.

• Beğen

Merhaba,

Ben de bu SSD'den çok fazla alıp satıyorum. Çevremdeki insanların bilgisayarlarına bu marka SSD ile yükseltme yapıyorum. Şu ana kadar hiç üzmedi ve şikayet duymadım.

İyi forumlar.

• Beğen
James Donkey iyi değildir çokça sorun yaşayan gördüm fakat bütçe yok ise alabilceğin başka bir şey yok gibi. Kullanılmaz değil kullanılır fakat çok sağlam denemez.
20-30 TL üstüne MLD var o nasıldır veya altında Hikvision var

Hocam ssd yi bilmemde bende kulaklığı var memnunum yani herhangi bir sorunu yok

• Beğen
Bence almayın. 240GB modeli var bende saniyede 10-20MB yazıyor. Sanki hafıza kartı.
Okumasında sorun yok.
Hivikson iyidir bundan.
CD okuyucusu yerine 2. El 1-2TB HDD almanız daha iyi olur.
CD icindeki foto ve videoları HDD ye yedeklersiniz zaten.

Geri