ProBruzeer
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
aklımdaki switchler bu sesi oldukça hoşuma gitti, yakın zamanda custom klavye yaparken de bu switchleri kullanmayı düşünüyorum. nasıldır bilgisi olan varsa sevinirim?
tactıle ıstıyosan sarmaz buBende bakıyorum tacticle için acaba bilgilendirebilirmisiniz
knk bunun yerıne ben gateron pro yellow tercıh ederımaklımdaki switchler bu sesi oldukça hoşuma gitti, yakın zamanda custom klavye yaparken de bu switchleri kullanmayı düşünüyorum. nasıldır bilgisi olan varsa sevinirim?
tactıle ıstıyosan sarmaz bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk bunun yerıne ben gateron pro yellow tercıh ederım
sahıbınden bak ıstersen satan vardır ılla amazonda yoksa
Tactile olarak daha önce Cherry MX Brown kullandım bir tek ben açıkçası.Bende bakıyorum tacticle için acaba bilgilendirebilirmisiniz
Şuan outemu red kullanıyorum yanlışlıkla basma gibi sorunlar ve çınlama sesi varElimde şu an zaten Gateronun ürettiği Steelseries OptiPoint switchlerin wellow varyantı var. Çok fark yaratacağını sanmıyorum o yüzden açıkçası gateronun.
Tactile olarak daha önce Cherry MX Brown kullandım bir tek ben açıkçası.
En iyisi budur.aklımdaki switchler bu sesi oldukça hoşuma gitti, yakın zamanda custom klavye yaparken de bu switchleri kullanmayı düşünüyorum. nasıldır bilgisi olan varsa sevinirim?
Cherry MX bence klasik switch üreticileri arasından en iyisidir, Cherry klavyemi değiştirdim ancak değiştirme sebebim performansından kaynaklı değil benim linear switch kullanma isteğimden kaynaklı oldu. Bence parasına değen switchler, diğer markalara göre kalite olarak çok daha net ve önde. Özellikle Outemu ile vs. kıyaslanamaz. İmkanınız varsa alın derim.Şuan outemu red kullanıyorum yanlışlıkla basma gibi sorunlar ve çınlama sesi var
Yanlış basmamak için brown olsun istiyorum ama mx brown tanesi 25 liraya geliyor sence bu paraya değicek performansı var mı
Akko’nun switchleri bir süredir gözümdeydi açıkçası ve bu cream yellow ses olarak inanılmaz hoşuma gitti. Amazon’da da olduğunu görünce değerlendirmek istedim.En iyisi budur.
Yanlışlıkla mı buldunuz bilmiyorum ama mükemmel switchler.
Tabii diğer markaların da fiyatı önemli bu durumda. Eğer çok uçuk fark yoksa Cherry MX’i her zaman bir adım önde tutun.Şuan outemu red kullanıyorum yanlışlıkla basma gibi sorunlar ve çınlama sesi var
Yanlış basmamak için brown olsun istiyorum ama mx brown tanesi 25 liraya geliyor sence bu paraya değicek performansı var mı
KUllandigin apex 9 ise bu nlari ona takamassinElimde şu an zaten Gateronun ürettiği Steelseries OptiPoint switchlerin wellow varyantı var. Çok fark yaratacağını sanmıyorum o yüzden açıkçası gateronun.
Tactile olarak daha önce Cherry MX Brown kullandım bir tek ben açıkçası.
Ne bütçesi hacıButce
Custom klavye toplama demişinNe bütçesi hacı