Neler Yeni

IOS Bu telefon alınır mı?

Atyxah

80+ Silver
İphone alınmaz bence android iostan daha basit istersen bi mi11e veya mi note 10 pro veya s10 plus veya samsung note10+ felan bak

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berat
Başka Öneriniz var mı? İos olursa daha iyi olur çünkü şuana kadar hiç android kullanmadım.
dostum alacağın telefon 16 gb depolama alanlı olmasında ne alırsan al :D

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Bu daha mantıklı evde zaten aksesuar var. Sadece 20W adaptör alırım tşk
product red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone alınmaz bence android iostan daha basit istersen bi mi11e veya mi note 10 pro veya s10 plus veya samsung note10+ felan bak
neden alınmasın ki? yüksek bütçenin genel kullanımda en iyisi sayılabilir.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL

Atyxah

80+ Silver
product red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden alınmasın ki? yüksek bütçenin genel kullanımda en iyisi sayılabilir.
fiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyor

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
fiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyor
android hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum

SkyMoon

80+
indirdiğin apklarında developerlarına bütün bilgilerini sızdırıyorsun.

iPhone hava atmak için falan değildir. Bugün ABD ve Avrupa fiyatları ortada. Android amiral gemisi telefonlarla fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Bizde pahalı diye “herkes“ hava atmak için almıyordur değil mi?

Genelleme yapmayın.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Knk uzun süre kullanacağım için 64 olmaz 128 de bütçemi aşıyor ama biriktirip alabilirim aklımda bulunsun tşk
1500TL daha verebilirsen bu cihaz gayet iyi olacaktır.

Top Bottom