dostum alacağın telefon 16 gb depolama alanlı olmasında ne alırsan alBaşka Öneriniz var mı? İos olursa daha iyi olur çünkü şuana kadar hiç android kullanmadım.iPhone
Yeni iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ı keşfedin. Apple Intelligence için tasarlandılar.www.apple.com
product red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..Bu daha mantıklı evde zaten aksesuar var. Sadece 20W adaptör alırım tşk
neden alınmasın ki? yüksek bütçenin genel kullanımda en iyisi sayılabilir.İphone alınmaz bence android iostan daha basit istersen bi mi11e veya mi note 10 pro veya s10 plus veya samsung note10+ felan bak
Şart değil hangi sitedenproduct red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..
fiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyorproduct red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden alınmasın ki? yüksek bütçenin genel kullanımda en iyisi sayılabilir.
android hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorumfiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyor
indirdiğin apklarında developerlarına bütün bilgilerini sızdırıyorsun.fiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyor
yine hepsiburadadan hocam renk seçenekleri ile fiyatı düşüyor dikkatli bakarsanız
1500TL daha verebilirsen bu cihaz gayet iyi olacaktır.Knk uzun süre kullanacağım için 64 olmaz 128 de bütçemi aşıyor ama biriktirip alabilirim aklımda bulunsun tşk