IOS Bu telefon alınır mı?

İphone alınmaz bence android iostan daha basit istersen bi mi11e veya mi note 10 pro veya s10 plus veya samsung note10+ felan bak

Başka Öneriniz var mı? İos olursa daha iyi olur çünkü şuana kadar hiç android kullanmadım.
dostum alacağın telefon 16 gb depolama alanlı olmasında ne alırsan al :D

Bu daha mantıklı evde zaten aksesuar var. Sadece 20W adaptör alırım tşk
product red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone alınmaz bence android iostan daha basit istersen bi mi11e veya mi note 10 pro veya s10 plus veya samsung note10+ felan bak
neden alınmasın ki? yüksek bütçenin genel kullanımda en iyisi sayılabilir.

product red şart değilse 7.1K'ya alabiliyorsunuz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden alınmasın ki? yüksek bütçenin genel kullanımda en iyisi sayılabilir.
fiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyor

fiyatına değen bir telefon olduğunu düşünmüyorum ben iphonenin hem şarjı az gidiyor hem kamerasının megapikseli iyi değil lensi güzel ona lafım yok ve sağlamlık seviyesi yerlerde telefonun çöp olması için 1 kere mermere düşmesi yetiyor ve cihazın kendine ait hiçbir özelliği yok ios olduğu için en basit uygulamaya bile para ödemek zorundasın kullanabilmek için androidde apklarla direk indirebiliyorsun hadi iphone diğerlerinden ucuz olsa androidden gözüm kapalı direk iphone al derdim ama iphone şuan sadece hava atmak için başka bir işe yaramıyor
android hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum

indirdiğin apklarında developerlarına bütün bilgilerini sızdırıyorsun.

iPhone hava atmak için falan değildir. Bugün ABD ve Avrupa fiyatları ortada. Android amiral gemisi telefonlarla fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Bizde pahalı diye “herkes“ hava atmak için almıyordur değil mi?

Genelleme yapmayın.

Knk uzun süre kullanacağım için 64 olmaz 128 de bütçemi aşıyor ama biriktirip alabilirim aklımda bulunsun tşk
1500TL daha verebilirsen bu cihaz gayet iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,870
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri