Neler Yeni

bu telefon alınır mı

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

eski usul pasaport kayıtlı hiçbir sıkıntısı yok diyor hiç iphone kullanmadım bi kere iphone denemek istiyorum 11 kotu diyorlar diğerlerinede bütçem yetmiyor alınır mı veya baska tavsiye var mı
nelere bakmalıyım bide alırken cevaplarsanız sevinirim
11 ekranını kimse tavsiye etmiyor. Eğer yoğun kullanan biriysen alma bence hocam. 8plus deneyebilirsin şahsi fikrim. X in de ekranı kötü baya

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
11 ekranını kimse tavsiye etmiyor. Eğer yoğun kullanan biriysen alma bence hocam. 8plus deneyebilirsin şahsi fikrim. X in de ekranı kötü baya
xs in ekranı gayet iyi oled ekran kullanıyor

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NRxZero

80+
8 Plus lcd ama ekran en azında FHD ama iPhone 11 de hd ve Iphone x in ekranı oled 2k ekran nerenden uyduruyon kötü diye ? Xs le aynı ekran

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
8 Plus lcd ama ekran en azında FHD ama iPhone 11 de hd ve Iphone x in ekranı oled 2k ekran nerenden uyduruyon kötü diye ? Xs le aynı ekran
Kardesim bizzat x kullandım. 1.5klik telefon ekranı daha iyi. Xde bildiğin pixel sayiyon la 🤣🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

xs in ekranı gayet iyi oled ekran kullanıyor
Xs deneyimlemedim ama xin ekranı berbat

NRxZero

80+
Kardesim bizzat x kullandım. 1.5klik telefon ekranı daha iyi. Xde bildiğin pixel sayiyon la 🤣🤣

Şuan bebi gülme krizine soktun 😂 ulan x ve xs ekranı aynı ? Git bak heryerde öyle senin kullandıgın Bilmem kaçınci kalite ekran takmışlardır o takılan ekran aşırı dandiktir itiraz etme o senin kullanfigin x in ekranı degişmis ve %98 true tobe ve face id çalışmıyordu ben iphone x in ekranindan şikayet eden görmedim sen ilk önce orijibal ekranlı X bulda sonra konuş ;)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Şuan bebi gülme krizine soktun 😂 ulan x ve xs ekranı aynı ? Git bak heryerde öyle senin kullandıgın Bilmem kaçınci kalite ekran takmışlardır o takılan ekran aşırı dandiktir itiraz etme o senin kullanfigin x in ekranı degişmis ve %98 true tobe ve face id çalışmıyordu ben iphone x in ekranindan şikayet eden görmedim sen ilk önce orijibal ekranlı X bulda sonra konuş ;)
Tamam isimsizxs20 🤣

NRxZero

80+

Pixel sayıyorsan leş yan sanayi ekrandır oda oled degil IPS LCD dir.

Tamam isimsizxs20 🤣
Kardeşim ekranın yan sanayiymiş ? Gel konu açalım kim haklı diye

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Pixel sayıyorsan leş yan sanayi ekrandır oda oled degil IPS LCD dir.

Kardeşim ekranın yan sanayiymiş ? Gel konu açalım kim haklı diye
Ne alaka yan sanayi olduğunu kabul etmedim. Şuan ips lcd kullanıyorum. Bin basar ona 🤣🤣

NRxZero

80+
Ne alaka yan sanayi olduğunu kabul etmedim. Şuan ips lcd kullanıyorum. Bin basar ona 🤣🤣
Onu demiyorum ben koydukları ekran aşırı kalitesiz ekran varmış demekki o pixeli saymanda panelin kalitesi belirler ve oradaki lcd panel kalitesiz ve PPI degeri düşük oldugu içindir

Top Bottom