Bu Televizyon Alınır mı? TCL 55T7B 55"

Koyacağım yere 65’’ sığmıyor ve hz 60 dan fazla olması daha öneki beim için pc bağlayacağımı yazmıştım zaten. Mini led olması güzel ancak istedipim şeyleri karşılamıyor bu pc.
boyuta bişey diyemem ama pc ye bağlasan bile dizi ve filmler max 60fps genelde 24 ya da 30 zaten. yüksek hz sadece oyun falan oynayacaksan lazım olur. 4k da 120 144 hz oyun açabilen pc sende varmı orası ayrı mesele

boyuta bişey diyemem ama pc ye bağlasan bile dizi ve filmler max 60fps genelde 24 ya da 30 zaten. yüksek hz sadece oyun falan oynayacaksan lazım olur. 4k da 120 144 hz oyun açabilen pc sende varmı orası ayrı mesele
7600 ve 5070 var ve oyun oynayacağım için yüksek hz arıyorum zaten.

5070 4k için uygun değil ama yinede sen bilirsin attığın televizyonda alınır
Evet ana sonuçta illa 4k ya gerek yok ki bildiğim kadarıyla, 2k 120hz düşünüyorum zaten. Görüntü belki biraz daha kötü olur ama akıcı olması daha iyi. Bilgisayardaki 180hz den sonra 60hz oyun oynanmıyor. Ve dlss vs bir şekilde o fpsleri alabilecepini düşünüyorum.

Evet ana sonuçta illa 4k ya gerek yok ki bildiğim kadarıyla, 2k 120hz düşünüyorum zaten. Görüntü belki biraz daha kötü olur ama akıcı olması daha iyi. Bilgisayardaki 180hz den sonra 60hz oyun oynanmıyor. Ve dlss vs bir şekilde o fpsleri alabilecepini düşünüyorum.
eğer bu durumu gerçekleştirirseniz bilgi amaçlı beni etiketleyip aldığınız fps ve kalite durumunu yazarmısınız bende de 5070 var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri