Merhaba arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyorum
İyi kötü yanları nelerdir, bu fiyat bandında farklı alternatifler var mıdır?
Onvo önermem. Genel merkezi bile problem çözme odaklı değil. Grundig ürünlerine bakabilirsin. Bu tür bilinmeyen satıcılar yerine bilinen satıcılardan almanızda yarar var. Televizyonda İncehesap bile problem yarattı bana. Ama arada hepsiburada olduğu için problemim çözülmüştü.Merhaba arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyorum
Bu fiyat bandında var mı başka önerebileceğin neden onvo almamalıyımOnvo alma knk
Hocam dedem kullanıyor ekranın ortasında kocaman bir çizgi varBu fiyat bandında var mı başka önerebileceğin neden onvo almamalıyım
Kullanıcı hatası da değilHocam dedem kullanıyor ekranın ortasında kocaman bir çizgi var
grundig çok az seçenek var ve model yılı olarak eski bu fiyatlarda 140 ekran sunny ve onvo gördümOnvo önermem. Genel merkezi bile problem çözme odaklı değil. Grundig ürünlerine bakabilirsin. Bu tür bilinmeyen satıcılar yerine bilinen satıcılardan almanızda yarar var. Televizyonda İncehesap bile problem yarattı bana. Ama arada hepsiburada olduğu için problemim çözülmüştü.
Görmeniz çok normal. Çünkü kaliteli olarak düşük. Düşük fiyatlarda tercih edilebilir ama bu fiyatlarda tercih edilecek markalar değil.grundig çok az seçenek var ve model yılı olarak eski bu fiyatlarda 140 ekran sunny ve onvo gördüm