hatalı macun çekmissin sil komple taşırmıssınYeni sistem topluyorumda sıvı soğutmayı takacağım şimdi sizce bu termal macun yeter mi daha sıkayım mı
şorun teşkil eder sıcaklıktan akma yapabilir dışarıya taşma yapar dışarı taşmış ürüne üstüne tekrar macun sürdügün için kapattıgınızda orayı ittiricektir ve sistem çalıştıgında ısıdan dışarı taşan kısım atarHocam maalesef çok geç artık kapattım sıvıyı bir sorun teşkil eder mi
Ne acelen vardi da madem cevap beklemeden kapatacaksan niye soruyorsun?Hocam maalesef çok geç artık kapattım sıvıyı bir sorun teşkil eder mi
çok sürmüşsün hocamHocam maalesef çok geç artık kapattım sıvıyı bir sorun teşkil eder mi
Ben konuyu açtıktan 25dakika sonra cevap gelmiş ne yapmamı bekliyorsun kral bir ton işim gücüm var yazan olmadı kapattım şu güncellemeleri yapınca açar temizlerim hiç açılmayacak bir şey değil sonuçtaNe acelen vardi da madem cevap beklemeden kapatacaksan niye soruyorsun?
Önceki dediğinizi dün sürdüm hocammacun yeter de keşke öncekini silseydiniz
O macun dünkü macun hocam herhangi bir şekilde kullanılmadı sadece PC üzerinde kaldı dün tam montaj yapamadımşorun teşkil eder sıcaklıktan akma yapabilir dışarıya taşma yapar dışarı taşmış ürüne üstüne tekrar macun sürdügün için kapattıgınızda orayı ittiricektir ve sistem çalıştıgında ısıdan dışarı taşan kısım atar