Philips BG3010 Vücut Tıraş Makinası
En iyisi bu. 400 TL fazla verin uzun ömürlü ve güzel bir tane alın. Pişman olmazsınız.
En iyisi bu. 400 TL fazla verin uzun ömürlü ve güzel bir tane alın. Pişman olmazsınız.
https://ty.gl/570axb2abm kesinlikle bunu tabsiye ederiö jilet kısalığında kesiyorArkadaşlar bacak kıllarını trimlemek için alacağım ayda 1 de sakal için kullanırım.
eğer başka bir öneri vermek isteyen olursa verebilir bütçe bu seviyelerde 500-700
Philips MG3730/15 Multigroom 3000 Series 8 in 1 Erkek Bakım Kiti Çok Amaçlı Tıraş Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips MG3730/15 Multigroom 3000 Series 8 in 1 Erkek Bakım Kiti Çok Amaçlı Tıraş Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kanka bende var ancak ben beğenmedim kılları zor alıyor ayrıca suratımı acıtıyor traş yaparken tabii ki benle ilgili sorunda olabilir. Bi yeri tam kesmek için 5 defa üzerinde geçiyorum.Arkadaşlar bacak kıllarını trimlemek için alacağım ayda 1 de sakal için kullanırım.
eğer başka bir öneri vermek isteyen olursa verebilir bütçe bu seviyelerde 500-700
Philips MG3730/15 Multigroom 3000 Series 8 in 1 Erkek Bakım Kiti Çok Amaçlı Tıraş Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips MG3730/15 Multigroom 3000 Series 8 in 1 Erkek Bakım Kiti Çok Amaçlı Tıraş Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com