Bu tuşlu telefon alınır mı?

kendi iradene söz geçiremiyorsan tuşlu telefon napacak, yilan oyununda rekor denemesi yaparsın bu kafayla.
Saf irade gücüyle bırakmak çok zor. Nerdeyse kimse yapamaz, sonra da ben beceremiyorum diyip kabullenir. Uzak kalmak da bir tercih ve iradedir..

ikinci el telefonculardan böyle ldc ekranlı değilde varya çok daha kötü olanlardan onlardan al 300 lira falan oluyorlar bukdr verme tuşluya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

babacanlar anlatmaya çalıştıüım şey bu işte çevremdeki herkese gt serisi ekran kartları varken cs 1.6 metin2 oynarken mutlu değilmiydik niye teknoloji bukdr gelişti iphone 5s varkende birisiyle foto çekindiğiindzde kimin ne olduğu gayet net şekilde anlaşılmıyor muydu ülkecek kapitalizme çekildik tuşlu telefonlar varken instagram vs yokken arama yapıp istediğiniz kişiyle görüşüp iletişim kuramıyor muyduk yada eskiden mutsuz muyduk aç mıydık
Hocam 2. El ürün hiç almak istemiyorum fiyatından ziyade kalitesi nasıldır acaba.

Aynı markanın başka modeli var. 4.5 yıldız puan görünce hemen aldım. Bazen SIM kartını algılamıyor. Aramalar ulaşmıyor.
Başkada bulamadımki 0 olarak güvenilir bir yerden.

Hocam 2. El ürün hiç almak istemiyorum fiyatından ziyade kalitesi nasıldır acaba.

Başkada bulamadımki 0 olarak güvenilir bir yerden.

kalitesini napican babus arama yapmican mi tek 2. el alma sıfır eski nokialaradn al

kalitesini napican babus arama yapmican mi tek 2. el alma sıfır eski nokialaradn al
Hocam baltım sıfır eski nokia yorumlarını okuyorum yok yan sanayi yok imei başka falan fian dan dolayı pek güvenemedim o yüzden kendim mağazadan almak istiyorum yoksa alo dese yeter dedğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,960
Üyeler
190,486
Son üye
feyk
Geri