RadmelaSub
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 1600
bu üçü arasında kaldım ama Logitech düşüyorum hangisini almalıyım
teşekkürlerAuuuuu
Post automatically merged:
logi olan membran diye biliyorum, gamepower bende vardı acayip yay sesi vardı iade ettim
g213 sakın alma alalı 10 aylıkken çift basma sorunu oldu
düzgün bakım yapıyorum ama şu an bende inca var 3~4 yıl arası bazı tuşlar çalışmayı durdurdu be nedenle yeni klavye arayışına girdim ama g213 almayı düşünüyorum düzgün bakımlarını yaparımg213 sakın alma alalı 10 aylıkken çift basma sorunu oldu
her yere baktım stoklar yoktu ve hgepsiburada da 5 bin TL civarı satılıyorgeeky gk61
benim tüm ekipman Logitech ve düzeni bozmak istemiyorum eğer daha iyisi varsa önerebilirsin ama max 2000TL bütçem varG213 kullanıcısı olarak bu klavyenin 700-800tl den fazla edeceğini düşünmüyorum o yüzden önermem.
illa ki logitech olacaksa g413 bakabilirsiniz.her yere baktım stoklar yoktu ve hgepsiburada da 5 bin TL civarı satılıyor
benim tüm ekipman Logitech ve düzeni bozmak istemiyorum eğer daha iyisi varsa önerebilirsin ama max 2000TL bütçem var
her yere baktım stoklar yoktu ve hgepsiburada da 5 bin TL civarı satılıyor
benim tüm ekipman Logitech ve düzeni bozmak istemiyorum eğer daha iyisi varsa önerebilirsin ama max 2000TL bütçem var
700-800 bile fazlaG213 kullanıcısı olarak bu klavyenin 700-800tl den fazla edeceğini düşünmüyorum o yüzden önermem.