Neler Yeni

Bu ucuza satılan Steam hesaplarından alan varmı?

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Bütçe
20
Bu ucuza satılan Steam hesaplarından alan varmı? İnternette Satılıyor hesap olarak oyunlar hemde bayağı ucuz ve hesaplar çalıntı mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle

Ekler

• Screenshot_2023-08-16-13-31-03-070_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-08-16-13-31-03-070_com.android.chrome.jpg
    793.6 KB · Hit: 52

Mr.White

80+ Bronze
Çalıntı denemez bir firma alıyor, sonra o hesaba sahip olanlar satıyor, ana satıcı şifreyi değiştirdiğinde hesap gidiyor yeni hesap veriliyor.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıntı denemez bir firma alıyor, sonra o hesaba sahip olanlar satıyor, ana satıcı şifreyi değiştirdiğinde hesap gidiyor yeni hesap veriliyor.
Şey ya satanlar da satın alıyor Instagramdan takip ediyorum çünkü GTA 5 epic games 100 TL'ye alıyoruz demişlerdi storyde

Mr.White

80+ Bronze
Şey ya satanlar da satın alıyor Instagramdan takip ediyorum çünkü GTA 5 epic games 100 TL'ye alıyoruz demişlerdi storyde
Epic Gta için diyorsan bedava dağıtıldığında herkes hesap açarak stokladı onları satıyorlar, ben de dahil o hesaplara bir şey olmuyor çünkü eposta dahil teslim ediyoruz epostayı da istersen değişebilirsin 2fa koyuluyor

Diğer oyunlar için evet tedarikçiler oluyor

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
Offline hesap oluyor bunlar bı hesap onlarca kişiye veriliyor alan kişi hicbirseyini degistiremiyor hesabın aile modu açık olduğundan dolayı kod gerekiyor bu yüzden ucuzlar

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hesaplar toptan alınıyorlar. Genelde çalıntı kredi kartlarıyla alındıkları için ya patlıyorlar ya da geri çekilip tekrar satılıyorlar

Kenaster

80+
Kiralık gibi düşünün hocam, max 1 hafta sonra hesap elinizden gider.
Yada hesapta sadece o oyun vardır ve offline vac banlı falandır, bu yüzden sağdan soldan buldukları aldıkları hesapları ucuza size satıyorlar. Kısaca bu hesaplar ömürlük hesap değil, sakın alıpta bilgilerinizi falan girmeyin mail değiştirmeye falan kalkışmayın.

Mr.White

80+ Bronze

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Kiralık gibi düşünün hocam, max 1 hafta sonra hesap elinizden gider.
Yada hesapta sadece o oyun vardır ve offline vac banlı falandır, bu yüzden sağdan soldan buldukları aldıkları hesapları ucuza size satıyorlar. Kısaca bu hesaplar ömürlük hesap değil, sakın alıpta bilgilerinizi falan girmeyin mail değiştirmeye falan kalkışmayın.
Rdr denemek istiyorum offline modda offline mod için alınabilir mi

Rdr denemek istiyorum offline modda offline mod için alınabilir mi
Ben girersem biri daha mı oynuyor olur sıfırdan başlanabilir mi oyuna

Top Bottom