Valla hocam 3 sene önce aralıksız hiç sıkılmadan 8 ay spora gittim sonrasında başka şehir değişikliği yüzünden kendimi çok saldım bu yüzden saat sorunumda yok 8 saat iş var dinlenme fazla. 1 sene aralıksız çalışmayı düşünüyorum önerebileceğin şeyler varsa bu fiyat aralığında neden olmasın.Protein tozu gayet iyi. Kreatin de kaliteli marka ama fazla kullanımda böbrekleri çok yorar. Ben ayda bir Sustanon 250 mg vuruluyorum. Bu sayede kreatin kanımda belli seviyede bulunuyor, dışarıdan almama gerek kalmıyor. Toz da kullanmıyorum, zira çok fazla et yiyorum. Balık, tavuk, dana vs. Supplement olarak Milk Thistle, B vitamini kompleksi ve Omega 3 ve de Osteocare kullanıyorum. Benim kanımda normalde az testosteron bulunuyor, bu sebeple takviye almakta problem görmüyorum. Zaten en düşük dozda kullanıyorum. Bu arada teston çok düşük değilse protein tozu ve kreatin daha mantıklı. Tabii en ufak steroid bile direkt irileştiriyor, orası ayrı.
Kingsize kullanmani onermem hocam direkt turk marka onermem sahsen olimp multipowerr gibi markalar alicaksaniz alin pahali fakat en azindan ne oldugu belli bunlara para verilcegine tavuk veya kirmizi et daha yararli olurValla hocam 3 sene önce aralıksız hiç sıkılmadan 8 ay spora gittim sonrasında başka şehir değişikliği yüzünden kendimi çok saldım bu yüzden saat sorunumda yok 8 saat iş var dinlenme fazla. 1 sene aralıksız çalışmayı düşünüyorum önerebileceğin şeyler varsa bu fiyat aralığında neden olmasın.
Kingsize seçmenin sebebi eskidende bunu kullandım 1 hafta içerisinde direk gücünü hissiyatı ortaya bariz çıkartıyor.Kingsize kullanmani onermem hocam direkt turk marka onermem sahsen olimp multipowerr gibi markalar alicaksaniz alin pahali fakat en azindan ne oldugu belli bunlara para verilcegine tavuk veya kirmizi et daha yararli olur
Benim alacağım protein tozunda creatine yok zaten hocamİçinde creatin barındıran protein tozları önermiyorum. Bu olay protein spiking’e giriyor. Çünkü laboratuar ortamında 1 gr creatin, 2 gr proteine olarak gözüküyor bu da bir serviste
alacağın protein miktarını düşürüyor biraz işin sahtekârlığı oluyor. Ham madde kalitesi olarak , saflık olarak önereceğim ve güvendiğim tek marka Nutrade markasını öneririm.
Protein Tozları, Preworkoutlar,Karbonhidrat ve Amino Asitler | Nutrade
Nutrade, en kaliteli hammaddeler ve klinik dozlarda formüle edilen ürünleri ile sportif performans veya yaşam kalitesi, hedeflerinize ulaşmanız için her zaman yaninizda. Ürünlerimizle tanışmak için tıklayın!nutrade.com.tr
İçinde kreatin yok benimkinde onu seçmemi istemedi arkadaş.Hardline 3 Matrix kullanıyorum gayet memnunum kendisinden. İçerisinde kreatin var zaten ekstra dışarıdan destek vermenize gerek var mı ? sanmıyorum. En azından başlangıç için. Yerinizde olsam protein tozunu gramajını fazla alırdım. Her geçen gün zam yiyor malum. Kreatini de ilk etapta almazdım
Nutrade’den şaşma derim. Bu fiyata bu kadar kaliteli ürün sunan başka firma yok piyasada. Sırf para kazanmak adına gidip ne olduğu belirsiz hammaddeler kullanıp ürün asla sunmuyorlar piyasaya. Hatta uzun zamandır stoğu olmayan ürünü sormuştum bana verdikleri cevap istediğimiz kalitede hammadde tedariğinde problem yaşandığından dolayı stokta olmadığını belirttiler oysaki ucuz hammadde tedarik edip stok sorunu yaşamazlar ama kullanıcılarına kaliteli ürün sağlamayı ilke edinmiş tek firma diyebilirim.Kingsize seçmenin sebebi eskidende bunu kullandım 1 hafta içerisinde direk gücünü hissiyatı ortaya bariz çıkartıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim alacağım protein tozunda creatine yok zaten hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinde kreatin yok benimkinde onu seçmemi istemedi arkadaş.
tamamdır teşekkür ederim.Nutrade’den şaşma derim. Bu fiyata bu kadar kaliteli ürün sunan başka firma yok piyasada. Sırf para kazanmak adına gidip ne olduğu belirsiz hammaddeler kullanıp ürün asla sunmuyorlar piyasaya. Hatta uzun zamandır stoğu olmayan ürünü sormuştum bana verdikleri cevap istediğimiz kalitede hammadde tedariğinde problem yaşandığından dolayı stokta olmadığını belirttiler oysaki ucuz hammadde tedarik edip stok sorunu yaşamazlar ama kullanıcılarına kaliteli ürün sağlamayı ilke edinmiş tek firma diyebilirim.