Başlıktada gördüğünüz gibi masamın devamında masayla birleşik dolap var bu ürünü masayı delerek takabilirmiyim teklisini aldım
ekledim pardonhocam link eklmeyi unutmuşsunuz.
değil ekledimLink gelmeden Hemen bi tahmin, north bayou f80
Bence takabilirsiniz hocam çok kaba bir şey değil. Maksimum 0 a 0 şekilde durur dolapa karşıekledim pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
değil ekledim
north bayou f80'in noname hali yaklaşmışım , hocam eğer masanın arkası boşluksa yani aşağıya doğru bi tahta daha inmiyorsa arkadan bu monitör kolunu takarak alttan ise çevirerek sıkıştırıp kullanabilirsiniz ben öyle kullanıyorum şahsen, onun haricinde eğer masanızın arka tarafında aşağıyo doğru tahta varsa ve girmesine engeller ise masadaki yuvarlak deliğe takabilirsiniz eğer yok ise açmanız gerekecektir.ekledim pardon
değil ekledim
masanın arkasında boşluk varmı diye kast ettiğim mesele bunorth bayou f80'in noname hali yaklaşmışım , hocam eğer masanın arkası boşluksa yani aşağıya doğru bi tahta daha inmiyorsa arkadan bu monitör kolunu takarak alttan ise çevirerek sıkıştırıp kullanabilirsiniz ben öyle kullanıyorum şahsen, onun haricinde eğer masanızın arka tarafında aşağıyo doğru tahta varsa ve girmesine engeller ise masadaki yuvarlak deliğe takabilirsiniz eğer yok ise açmanız gerekecektir.
dolap bağlı masayla ayrılmıyor maalesef D:Bence takabilirsiniz hocam çok kaba bir şey değil. Maksimum 0 a 0 şekilde durur dolapa karşı
soldaki gibi yapacağım büyük ihtimalnorth bayou f80'in noname hali yaklaşmışım , hocam eğer masanın arkası boşluksa yani aşağıya doğru bi tahta daha inmiyorsa arkadan bu monitör kolunu takarak alttan ise çevirerek sıkıştırıp kullanabilirsiniz ben öyle kullanıyorum şahsen, onun haricinde eğer masanızın arka tarafında aşağıyo doğru tahta varsa ve girmesine engeller ise masadaki yuvarlak deliğe takabilirsiniz eğer yok ise açmanız gerekecektir.
masanın arkasında boşluk varmı diye kast ettiğim mesele buAlıntıyı görüntüle
Böyle bir şey arkadan bağlanabiliyorsa hiç bir sorun olmayacaktır. Masanda sağlamsa tabii
delinmeden yapılsa delmezler hocam zaten 2 monitör taşımaz delmeden o alttan sıkılan vida.Mecbur tam sabitlemek icin delinmesi lazımBaşlıktada gördüğünüz gibi masamın devamında masayla birleşik dolap var bu ürünü masayı delerek takabilirmiyim teklisini aldım
north bayou f80'in noname hali yaklaşmışım , hocam eğer masanın arkası boşluksa yani aşağıya doğru bi tahta daha inmiyorsa arkadan bu monitör kolunu takarak alttan ise çevirerek sıkıştırıp kullanabilirsiniz ben öyle kullanıyorum şahsen, onun haricinde eğer masanızın arka tarafında aşağıyo doğru tahta varsa ve girmesine engeller ise masadaki yuvarlak deliğe takabilirsiniz eğer yok ise açmanız gerekecektir.
masanın arkasında boşluk varmı diye kast ettiğim mesele buAlıntıyı görüntüle
Böyle bir şey arkadan bağlanabiliyorsa hiç bir sorun olmayacaktır. Masanda sağlamsa tabii
Hocam tam olarak anlamadım ama yukarıda attığım fotoğrafta eğer sağdaki gibi gerçekleştirmek istiyorsan. Masanın arkasında boşluk olması lazım. Eğer yoksa yani arkası kapalı ise masayı deldirmen gerekecekHocam dün monitör standı diye bir şeyin varlığını öğrendim ben. Elimde MSI Optix G241 23.8" monitör var. Kullandığım masanın, standı takacağım kısmına profil denk geliyor. Bu standı takmaya engel mi, her stand olur mu?
Boşluk var. Standart masa profili olur ya hani. Bunlar takmaya engel olur mu? Resim ekledim. Örneğin boydan boya olan siyah profil.Hocam tam olarak anlamadım ama yukarıda attığım fotoğrafta eğer sağdaki gibi gerçekleştirmek istiyorsan. Masanın arkasında boşluk olması lazım. Eğer yoksa yani arkası kapalı ise masayı deldirmen gerekecek
O demir şeyler eğer çok kalın değilse sıkıntı çıkartırBoşluk var. Standart masa profili olur ya hani. Bunlar takmaya engel olur mu? Resim ekledim. Örneğin boydan boya olan siyah profil.
Alıntıyı görüntüle