milenix
80+ Gold
evet önceden başka yere kaydediyordum bir ara kaydettiklerimi yanlışlıkla silmiştim neyse bundan sonra böyle devam ederimBöyle daha sağlam oluyor
evet önceden başka yere kaydediyordum bir ara kaydettiklerimi yanlışlıkla silmiştim neyse bundan sonra böyle devam ederimBöyle daha sağlam oluyor
Ben daha Forum ile ilgili çok şey bilmiyorum
Valla bak ne çok özellik varmış daha bunu İlk defa duydum bunlar içinde konu açmak lazım bence
Diğer arkadaş vesilesi ile sende öğrenmiş oldun ne güzel işteValla bak ne çok özellik varmış daha bunu İlk defa duydum bunlar içinde konu açmak lazım bence
Var olmaz mı cebinden çıkar parayı sistem de çıksın bu kadar basitKürşat abi sistem çıkartan uygulama varmı
Çıkardım abi cebimdenVar olmaz mı cebinden çıkar parayı sistem de çıksın bu kadar basit
Senin cebin delik değilmiydiÇıkardım abi cebimden
Baktım da knka çok indirilmemis ve yorum almamış ama kullanıcı olarak sen öyle diyorsan tercih edilebilir tabii ki teşekkürlersoul browser var onda kendi playeri ile hem izley biliyorsun hem de indirebiliyorsun ücretsiz üstelik.
tüm videolar inmiyor tabi ama çoğu videoda iş görüyor
Dene knka istersen çoğu sitede çalışıyor deniyor çalışıyor da ama yinede test etmek lazımhocam her siteden indiriliyomu
hocam valla telefon şarjda siz hemen bi baksanız benim niyet farklıDene knka istersen çoğu sitede çalışıyor deniyor çalışıyor da ama yinede test etmek lazım