Neler Yeni

Modding 🛑Bu uygulamayı bilgisayarınıza mutlaka yükleyin🛑

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Emirhan
Uzun süre önce yüklemiştim ama çok bir etkisini göremedim, unuttum, kaldı öyle. Sizde nasıl bir fark oldu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hakkı kaya
4 aydır kullanıyorum. alışkanlık olduğu için oyunlara girmeden önce bellek temizliği hızlandırma falan yapıyorum. etkisini gözle görülür anlayacağımızı sanmıyorum ama yardımcı olduğunu düşünüyorum

Pekte etki etmiyor

oEnesQlf

80+ Silver
En son steamden indirdiğim oyunda klavye hareketlerini kopyalayan uygulamayı oyuna gömdüklerini kaspersky tespit edince, fark ettiğim olaydan sonrs hiç bir platforma güvenmiyorum.
Hangi oyun o, geçenlerde de ücretsiz bir oyunda rat gömmüşler içine steam fark edince oyunu kaldırmış mağazadan ve oyunu indirenlere mail atmış format atın ya da virüs programı ile tarama yapın diye

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Selim
Hangi oyun o, geçenlerde de ücretsiz bir oyunda rat gömmüşler içine steam fark edince oyunu kaldırmış mağazadan ve oyunu indirenlere mail atmış format atın ya da virüs programı ile tarama yapın diye
bir kart oyunu 300mb boyutu var şuan aktif kullanılıyor iş yaparken arkada vakit geçirmek için oynarım demiştim ama virüsü gördüğüm gibi sildim oyunu muhtelemen log kaydı vardır Kaspersky içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,095
Üyeler
169,949
Son üye
LamNobLe
Top Bottom