En son steamden indirdiğim oyunda klavye hareketlerini kopyalayan uygulamayı oyuna gömdüklerini kaspersky tespit edince, fark ettiğim olaydan sonrs hiç bir platforma güvenmiyorum.
hocam özet geçme şansınız var mı ne işe yarıyor bu uygulama şuan videoya bakamıyorum mlsf.
Windows+Microsoft hiçbirini kullanmaman lazım ozaman çünkü uygulama yapımcısı MicrosoftEn son steamden indirdiğim oyunda klavye hareketlerini kopyalayan uygulamayı oyuna gömdüklerini kaspersky tespit edince, fark ettiğim olaydan sonrs hiç bir platforma güvenmiyorum.
Risk kârWindows+Microsoft hiçbirini kullanmaman lazım ozaman çünkü uygulama yapımcısı Microsoft
Hangi oyun o, geçenlerde de ücretsiz bir oyunda rat gömmüşler içine steam fark edince oyunu kaldırmış mağazadan ve oyunu indirenlere mail atmış format atın ya da virüs programı ile tarama yapın diyeEn son steamden indirdiğim oyunda klavye hareketlerini kopyalayan uygulamayı oyuna gömdüklerini kaspersky tespit edince, fark ettiğim olaydan sonrs hiç bir platforma güvenmiyorum.
bir kart oyunu 300mb boyutu var şuan aktif kullanılıyor iş yaparken arkada vakit geçirmek için oynarım demiştim ama virüsü gördüğüm gibi sildim oyunu muhtelemen log kaydı vardır Kaspersky içindeHangi oyun o, geçenlerde de ücretsiz bir oyunda rat gömmüşler içine steam fark edince oyunu kaldırmış mağazadan ve oyunu indirenlere mail atmış format atın ya da virüs programı ile tarama yapın diye