Neler Yeni

Bu VALORANT hesabı kaç TL eder?

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
Ya hocam az para eder de 50 lira bile etmez de ama para etmez ne demek yani
Hocam lafım galiba zorunuza gitmiş ama gitmesin, sizin iyliğiniz için diyorum. Hesabı alacak kimse çıkmaz kırılmayın ama böyle yani çıkarsa da dolandırılmayın iyice dikkatli satış yapın, tabi riot hesap satışına karşı olası garip.

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Çağatay Yılmaz
knkm pek para etmez harcadığın kadar etmez
onu biliyorum da ne kadar eder onu merak ettim işte hiç bilmiyorum piyasayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lafım galiba zorunuza gitmiş ama gitmesin, sizin iyliğiniz için diyorum. Hesabı alacak kimse çıkmaz kırılmayın ama böyle yani çıkarsa da dolandırılmayın iyice dikkatli satış yapın, tabi riot hesap satışına karşı olası garip.
Hocam illa ki bi alıcısı çıkar. Para etmez diyince dalga geçiyosunuz sandım ben de siz de kusura bakmayın.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
onu biliyorum da ne kadar eder onu merak ettim işte hiç bilmiyorum piyasayı

Hocam illa ki bi alıcısı çıkar. Para etmez diyince dalga geçiyosunuz sandım ben de siz de kusura bakmayın.
Hayır hocam ne dalgası ben öyle düşündüm, hiç sorun değil.

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Çağatay Yılmaz
Satmaya değecek bir para etmez yani uğraşmaya deymez. Uğraştırıcı hesap satmak bir de e mail hesabınızdan olacaksınız filan öyle dursun bence.
e mail değişebiliyor

Satmaya değecek bir para etmez yani uğraşmaya deymez. Uğraştırıcı hesap satmak bir de e mail hesabınızdan olacaksınız filan öyle dursun bence.
350-400 tl edicekse hakketen değmez satmaya da ben 600-700 eder diye düşünmüştüm. vandal falan birdaha gelmiycek diye.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,467
İsim
Lokman Doğan
bi dal sigara

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
e mail değişebiliyor

350-400 TL edicekse hakketen değmez satmaya da ben 600-700 eder diye düşünmüştüm. vandal falan birdaha gelmiycek diye.
itemsatista 350ye var birde uzerine baska bir sey vardi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Selim
e mail değişebiliyor

350-400 TL edicekse hakketen değmez satmaya da ben 600-700 eder diye düşünmüştüm. vandal falan birdaha gelmiycek diye.
O fiyatlara full dolu hesaplar satılıyor hocam yani bilmiyorum siz ilana koyun birde piyasada sizin hesaba yakın olanlar kaçtan satılmış araştırın ona göre fiyatta güncelleme yaparsınız

Top Bottom