Bu virüsler nelerdir

Virüs arka planda açık olduğu için istediğiniz kadar tarama yapın antivirüs silmeyecektir. Güvenli modda tarama yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam bir şey olur diye bilgisayarına o yüzden bir şey demek istemiyorum

Son düzenleme:
Sy

System dosyaları dahil çoğu yere bulaşmış temiz foemat herşeyi halleder
Sormayın Combofix tavsiye edecektim. Şimdi sistem dosyalarını siler bilgisayar çöker diye bu yöntemi söyledim.

Off bunedir reis naptın pc ye ağlıyor şuan Ona Yardım et Güvenli modda açıp Tam tarama Yap ve Yak virüsleri :D benim bile içim rahatlar

yaptırmayacağım hocam umrumda değil isterse fidye istesinler bende daha bilgililer yok insanlardan boş boş bilgiler alıyon falan diyorlar teşekkürler ama yardımlarınız için :)
Kardeşim kart bilgileri dahil çoğu bilgiyi girerseniz bilgisayarınızdaki kredi bilgileri dahil herşeyi alabilirler kartındaki görürsün ozaman kardeşim

Ama virüsler nedir yani tehlike oranı ?
Post automatically merged:

Kardeşim kart bilgileri dahil çoğu bilgiyi girerseniz bilgisayarınızdaki kredi bilgileri dahil herşeyi alabilirler kartındaki görürsün ozaman kardeşim

benim bilgisayarım değil arkadaşımın

Yok hocam size dcdeki mesajları atsam deli olursunuz umrumda değil
Yarın kapınıza kadar haciz gelir babanız batarsa bilgilerinzile bir şey yapılırsa bizimde umrumuzda olmaz

Kardeşim tehlike oranı üst düzey görmüyomusun system dosyalarını

Kesinlikle En iyi çözüm Usb Format Olacaktır Pc geldiği İlk Günkü Gibi olacaktır bende 1 Tane Virüs Vardı Ksm Diye birşeydi Windows cracklı olduğu için Usb format atıp Hallettim

Yarın kapınıza kadar haciz gelir babanız batarsa bilgilerinzile bir şey yapılırsa bizimde umrumuzda olmaz

Kardeşim tehlike oranı üst düzey görmüyomusun system dosyalarını
Bencede Kesinlikle Bişeyler Yapmalı

Torrent indirmek var, "doğru" torrent indirmek var. Arkadaşınız bu ikisi arasında farkı tam olarak anlayamadığı için virüs bulaşmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,615
Üyeler
190,938
Son üye
MADEMoR
Geri