akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
neyse güzl wallpapermiş koydum gittiYa tam atıyodum internet gitti iki saattir bekliyorum
neyse güzl wallpapermiş koydum gittiYa tam atıyodum internet gitti iki saattir bekliyorum
Ben akalimden vaz geçmemneyse güzl wallpapermiş koydum gitti
2.si bildiğin arı gibi sarı olmuşta 1.si daha iyi :dBen akalimden vaz geçmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
@akıllı kuş bir de o wallpaper biraz soluk geldi bana, biraz oynadım. Bu ikisinden birisini de tercih edebilirsin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Telefonda okuma modu açık çok ayırt edemedim ilk onu yapmıştım2.si bildiğin arı gibi sarı olmuşta 1.si daha iyi :d
Olay zaten o değil mi, ben açık renkli, parlak wallpaperları kullanamıyorum mesela.bir de o wallpaper biraz soluk geldi bana, biraz oynadım.
O tercih meselesi, ben ekstra olarak koydum kullanmak ona kalmışOlay zaten o değil mi, ben açık renkli, parlak wallpaperları kullanamıyorum mesela.
kullandm zaten benim monitörün parlaklığı biraz kötüydü hiç gözükmüyordu bu şekilde en azından wallpaperi görüyorumO tercih meselesi, ben ekstra olarak koydum kullanmak ona kalmış
Biraz daha arttırdım parlaklığı şimdi nasılkullandm zaten benim monitörün parlaklığı biraz kötüydü hiç gözükmüyordu bu şekilde en azından wallpaperi görüyorum
gözüm ağrıdıBiraz daha arttırdım parlaklığı şimdi nasıl
gözüm ağrıdı
revainer gerçek suratı ifşa omg