Alınırda replika olabilir hocam. Bunların üretimi durdu diye bilyiorum.
bu replika zaten ama yinede alınır mı diye merak ediyorumAlınırda replika olabilir hocam. Bunların üretimi durdu diye bilyiorum.
bugün bi tane gamepad siparis edicem ama bi türlü karar veremedim bildiğiniz güzel çok cep yakmayacak bi gamepad varsa önerir misinizAlınırda replika olabilir hocam. Bunların üretimi durdu diye bilyiorum.
Bende orjinali vardı memnundum. Tasarım olarak Xbox’a yatkınsan al. Dualschock konsola yatkınsan onun da replikaları 200₺ falan.bu replika zaten ama yinede alınır mı diye merak ediyorum
Vallahi orjinaller uçtu gitti hocam.bu replika zaten ama yinede alınır mı diye merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bugün bi tane gamepad siparis edicem ama bi türlü karar veremedim bildiğiniz güzel çok cep yakmayacak bi gamepad varsa önerir misiniz
memnunmusunuz peki polosmart ds 4 tenBende orjinali vardı memnundum. Tasarım olarak Xbox’a yatkınsan al. Dualschock konsola yatkınsan onun da replikaları 200₺ falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi orjinaller uçtu gitti hocam.
Bende polısmart ds 4 var.
Ya da replika ds4 alıcan ya da bu xbox’ı
Valla ben fazla kullanmadım arkadaş memnun ama tuşları biraz sert gibi. Ne kötü ne iyi.memnunmusunuz peki polosmart ds 4 ten