Bu yaz nerede çalışabilirim?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Liseden mezun olduk artık temmuz başında işe başlamak istiyorum neler yapabilirim? yaş 18, istanbul anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir,amaç üniye harçlık çıksın hangi işlerde çalışabilirim?kafelerde garsonluk veya baristalık düşünüyorum düşünüyorum varmı bu işlere giden önerisi olan? veya işveren?

Son düzenleme:
Liseden mezun olduk artık temmuz başında işe başlamak istiyorum neler yapabilirim? yaş 18, istanbul anadolu yakasında herhangi bir yer olabilir,amaç üniye harçlık çıksın hangi işlerde çalışabilirim?kafelerde garsonluk veya baristalık düşünüyorum düşünüyorum varmı bu işlere giden önerisi olan? veya işveren?
Kadıköy taraflarında işlek bir restoran vesaire olabilir, yoğundur ama bahşiş vesaire ve günlüğü iyi oluyor.

İmkanın varsa motor ehliyeti alıp kuryelik yapabilirsin, olmazsa dediğin gibi garsonluk tarzında her işte çalışılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam daha önce garsonluk vs tecrübem hiç olmadı genede alırlarmı o restoranlara?

Alırlar. Dengesiz değilsen, giyimine özen gösteriyorsan, insanlarla iletişim kurabiliyorsan yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,819
Üyeler
183,903
Son üye
epilepsicaner
Geri