Neler Yeni

Bu yazıcı çalışıyor mu nelere bakmalıyım

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Arkadaşlar kardeşim arkadaşından onların depolarında duran eski yazıcıyı depoyu temizlerken atmaların engelleyip almış belki çalışır diye. Cannon Pixma MP235 model ben videolardan gördüğüm kadarıyla ürün sağlam çalıştırdım güç geliyor ama herhangi bir kullanma yapmadım sadece açılıp acılmadığına baktım. Yazıcıdan anlamam bilen kişiler yardımcım olursa sevinirim şimdiden teşekkürler. Neleri kontrol etmem, neresine bakmam gerekiyor.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Anıl Aykın
Kartuşuna bak. Muhtemelen bitmiştir. Açtığında bir şey çıkartmadan önce kartuşu için bi test ayarı gibi bir şey vardı driverında. Kartuş varsa da donmuş olabilir o yüzden çıktı almadan önce onu çalıştır sonra test sayfası yolla.

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartuşuna bak. Muhtemelen bitmiştir. Açtığında bir şey çıkartmadan önce kartuşu için bi test ayarı gibi bir şey vardı driverında. Kartuş varsa da donmuş olabilir o yüzden çıktı almadan önce onu çalıştır sonra test sayfası yolla.
İzlediğim videoda kartuş resetleme vardı direk yazıcının üzerinden o da olur herhalde ve eğer donmuşsa sıcak su ile eritilip birsüre daha kullanılabiliyormuş.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Anıl Aykın
İzlediğim videoda kartuş resetleme vardı direk yazıcının üzerinden o da olur herhalde ve eğer donmuşsa sıcak su ile eritilip birsüre daha kullanılabiliyormuş.
+ bir de kapağı açıp iç plastiklerine bakın kırığı, çıkığı var mı diye. Birden kartuşları falan kaçırmasın :D.

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+ bir de kapağı açıp iç plastiklerine bakın kırığı, çıkığı var mı diye. Birden kartuşları falan kaçırmasın :D.
hocam buna ben mürekkep alıp denemek istiyorum buna tükenmeyen kartuş deniyormuş yanında cihaza bağlı siyah ve diğer renkler için tüpler var bunlar bitince dolduruluyormuş ama mürekkep fark eder mi illa bu modele uygun bir şey mi olmalı.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Anıl Aykın
Hocam o kısım için yalan söylemeyeyim bilmiyorum. Bilgi işlemde çalışıyorum ve hep yazıcıya uyumlu mürekkepler kullandım/kullanıyorum. Zaten 1 modelin mürekkebi ona özel değil, birçok modelde de kullanılabiliyor. Ama tahminimce boyanın kalitesi, akışkanlığı vesaire olayın içine girdiği için ona uygun modeli kullanmak daha uygun olur.

Ekler

• b27052013144521.jpg
    b27052013144521.jpg
    34.5 KB · Hit: 5
Top Bottom