Neler Yeni

Bu yılda Playstation 3 alınır mı?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Onların 750 800 lirayı hakkettiğini düşünmüyorum. Ee tabi bana katılmayan arkadaşlar olacak bu kurda o fiyata sistem dizilmez lakin PS 3 Blur'da bile az da olsa kasıyor, bana zevk vermiyor.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
onları bitirene kadar ömrün biter zaten merak etme hepsini bitirsen bile gta 5 online oynayabilirsin veya köşede durur arkadaşların kuzenlerin falan gelince pes atarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer hikaye oyunlarını çok seviyorsan alınır ama ömründe hiç hikaye oyunu oynamadıysan ve ingilizcen yoksa alma elinde kalır
hikaye oyunlarını online oyunlardan daha çok severim ve eski yapımları genelde 1 gün içerisinde bitiririm. İngilizcem de yeterli seviyede. Fakat aklıma takılan bir tarafta witcher 3, Dishonored 2, Red Dead Redemption 2, Metro serisi vs. gibi oyunlar; bir tarafta sizin bahsettiğiniz oyunlar var. Eğer bilgisayar için biriktirmeye devam edersem muhtemelen bir kaç ay (5-6) daha bekleyeceğim.

VitoScaletta

80+ Gold
hikaye oyunlarını online oyunlardan daha çok severim ve eski yapımları genelde 1 gün içerisinde bitiririm. İngilizcem de yeterli seviyede. Fakat aklıma takılan bir tarafta witcher 3, Dishonored 2, Red Dead Redemption 2, Metro serisi vs. gibi oyunlar; bir tarafta sizin bahsettiğiniz oyunlar var. Eğer bilgisayar için biriktirmeye devam edersem muhtemelen bir kaç ay (5-6) daha bekleyeceğim.
öyle rahat biriktirebiliyorsan bilgisayar al tabii ki

Kozmos69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emir Han
2. El bir çok ps3 görüyorum uygun fiyatlara fakat alınır mı bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunur musunuz?
kardeşim bence alınmaz pandemiyi bekle bence fiyatlar düşer git ps4 al 3 e bulaşma pişman olursun

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Bilgisayar bırak PS3'ü PS4'ü bile tokatlar. Bence bekleyin. PC almak çok daha iyi olur. Tabii ki alacağınız PC'nin bileşenleri de önemli. APU falan toplayacaksanız yazdığınız çoğu oyunu oynarsınız ama 720p 30 FPS size zevk vermez.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
öyle rahat biriktirebiliyorsan bilgisayar al tabii ki
çok para biriktirebilen bir insan değilim ama zorlayınca 4000 TL'lik bir sistem için ortalama süre o.

Bilgisayar bırak PS3'ü PS4'ü bile tokatlar. Bence bekleyin. PC almak çok daha iyi olur. Tabii ki alacağınız PC'nin bileşenleri de önemli. APU falan toplayacaksanız yazdığınız çoğu oyunu oynarsınız ama 720p 30 FPS size zevk vermez.
şu anda fiyatı 4000TL olan ve istediğim oyunlarda high ayarlarda 60fps civarı veren bir sistem var. Fakat belirttiğim gibi para biriktirmek için o süre boyunca beklemem gerekecek muhtemelen.

VitoScaletta

80+ Gold
çok para biriktirebilen bir insan değilim ama zorlayınca 4000 TL'lik bir sistem için ortalama süre o.

şu anda fiyatı 4000TL olan ve istediğim oyunlarda high ayarlarda 60fps civarı veren bir sistem var. Fakat belirttiğim gibi para biriktirmek için o süre boyunca beklemem gerekecek muhtemelen.
bekle o zaman

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Bence bekleyin dediğiniz sistemi alın çok daha iyi gerek yok PS3 almaya.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
2. El bir çok ps3 görüyorum uygun fiyatlara fakat alınır mı bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunur musunuz?
Fat kasa dışında alınır. Oynayabileceğin bir sürü oyun var. Amacın sadece oyun oynamaksa ve PS4 veya PC'ye paran yetmiyorsa alınır tabii ki.

Top Bottom