Neler Yeni

Bu zamanda 2.el iphone 8plus veya x alınır mı?

Bergee

80+ Silver
Alınabilir. iPhone 6S almıştım 4 5 sene önce babam hala kullanıyor ve yeni değiştirmek istiyor sebebide hafıza yetmemesi bence iphone'a o paralar verilir. X alırsan daha iyi olur 4k'ya bulabilirsin..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
X’te Face ID ve ekran sorunları sık rastlanıyor ona dikkat etmek lazım. 8 Plus ise alınır temizse, güzel telefon. 4K’ya temizi bulunur.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
8 plus alınabilir. Ekran boyutu sorun olmazsa se 2020 bakılabilir. X de sorunsuzsa güzel telefondur.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 plus alınabilir. Ekran boyutu sorun olmazsa se 2020 bakılabilir. X de sorunsuzsa güzel telefondur.
Şuan 7 kulanıyorum çok küçük olduğu için değiştirmek istiyorum yoksa menmunum cihazımdan se de aynı boyda olduğu için se tercih etmiyoruö
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınabilir. iPhone 6S almıştım 4 5 sene önce babam hala kullanıyor ve yeni değiştirmek istiyor sebebide hafıza yetmemesi bence iphone'a o paralar verilir. X alırsan daha iyi olur 4k'ya bulabilirsin..
X’te Face ID ve ekran sorunları sık rastlanıyor ona dikkat etmek lazım. 8 Plus ise alınır temizse, güzel telefon. 4K’ya temizi bulunur.
Hocam ben 4k ya bulamadım aydın yada izmirde bu iller dışında param gücende açık varsa bulabilirmisniz ben aradımda bulamadım

bunları buldumda ilk ilanda dokunmatik titreşi hissi çok iyi çalışmıyor derken ne demek istiyo

Son düzenleme:

Bergee

80+ Silver
Şuan 7 kulanıyorum çok küçük olduğu için değiştirmek istiyorum yoksa menmunum cihazımdan se de aynı boyda olduğu için se tercih etmiyoruö

Hocam ben 4k ya bulamadım aydın yada izmirde bu iller dışında param gücende açık varsa bulabilirmisniz ben aradımda bulamadım
Hocam şöyle bir güzellik bile yapabilirim size tabi @Abdullah Hacıgül ve diğer adminlerin şahitliğinde telefonu ben bile alıp kargolatabilirim istanbulda bulabilirseniz. Ama
bu arkadaşında dediği gibi çoğunlukla face id bozuk ekran değişmiş oluyor o fiyatlardakilerin.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Hocam şöyle bir güzellik bile yapabilirim size tabi @Abdullah Hacıgül ve diğer adminlerin şahitliğinde telefonu ben bile alıp kargolatabilirim istanbulda bulabilirseniz. Ama bu arkadaşında dediği gibi çoğunlukla face id bozuk ekran değişmiş oluyor o fiyatlardakilerin.
hocam saolun ama istanbulda amcam var istesem oda kargolatır bana ama onu uğraştırmak istemiyorum

Bergee

80+ Silver
hocam saolun ama istanbulda amcam var istesem oda kargolatır bana ama onu uğraştırmak istemiyorum
Param güvende den daha iyi bir güvenceniz var? O kargolatsın ne farkedecek ki hocam?

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Param güvende den daha iyi bir güvenceniz var? O kargolatsın ne farkedecek ki hocam?
tm onu hallederiz de şuan telefon bulmamız lazım 8plus alıcamda 3.7 4k çok değğilmi 8pluslar için

Bergee

80+ Silver
tm onu hallederiz de şuan telefon bulmamız lazım 8plus alıcamda 3.7 4k çok değğilmi 8pluslar için
Değil hocam iphone hep böyle 6sler bile 1kya satılıyor hala :D

Not: Face ID çalışmıyor......

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
X alınır.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Değil hocam iphone hep böyle 6sler bile 1kya satılıyor hala :D

Not: Face ID çalışmıyor......
face id çalışanından lazım onlarda bütçeyi aşıyor 8plus bakıyom ben hocam bide x te kronik sorunlar lfn varmış

face id çalışanından lazım onlarda bütçeyi aşıyor 8plus bakıyom ben hocam bide x te kronik sorunlar lfn varmış
şunlar nasıl hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,079
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom