1k ya çalışan gt1030 var gigabayteParan yok anlıyoruz ama kendi kafana iş açmaya kalkıyorsun.
Kartı aldıktan sonra baya üzer seni. Verdiğin paraya yanarsın.
Satmaya kalksan kimse almaz. Bilgisayarcı ustalar 150-200 TL bile teklif etmez onlara satmaya kalksan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci elden GT1030 kaç para? r5 230 dan güçlü kart. Alırsan gtx 750 performansına yakın performans sergiler.
kart çalışıyor sadece görüntü vermiyorParan yok anlıyoruz ama kendi kafana iş açmaya kalkıyorsun.
Kartı aldıktan sonra baya üzer seni. Verdiğin paraya yanarsın.
Satmaya kalksan kimse almaz. Bilgisayarcı ustalar 150-200 TL bile teklif etmez onlara satmaya kalksan.
İkinci elden GT1030 kaç para? r5 230 dan güçlü kart. Alırsan gtx 750 performansına yakın performans sergiler.
hocam hangi termal acunu kullanıyorsunuz link atarmısınız?800 liraya alsan bu sefer de kartta ne sorun var onu bilmiyorsun. Belki de başka bir sorunu var sana itelemek için öyle söylediler. Hadi tamam vram sorunu var diyelim en kötü durumuna göre 300 - 400₺ de vram tamirine verirsin. Bence gerek yok. Fırınlama ile kullanırsın ama tamamen şans işi. Tamamen kartı susturma şansında var yani tamamen çöp edebilirsin. Bende mesela 2.el kart aldım 2 ay sonra durduk yere çizgiler falan vermeye başladı fırınlama yaptım mecburen aldığım kişi karta sahip çıkmadı çünkü 1 seneyi de geçti şuan da hala fırınladığım şekilde kullanıyorum oyunlar da 60 dereceyi geçmiyor kaliteli termal macun kullanıyorum sürekli bakımlarını yapıyorum paşa paşa çalışıyor şuan da.
mx4 kaliteli macun onu alabilirsin keşke birde hangi macun kullandığını hocam söylesehocam hangi termal acunu kullanıyorsunuz link atarmısınız?
Ya sen laftan anlamıyorsun ne yapıyorsan yap kimseyi uğraştırma alırsan al senin paran gider bu kadar inat bir adam görmedim ya.almayı düşünüyorum galiba driver ile problem varmış yada lehimlerle alakalı @Abdullah Hacıgül
GT 1030 al derim. Ucuz olsa bile al. Çok sorun çıkartmayan ekran kartları.1k ya çalışan gt1030 var gigabayte
kart çalışıyor sadece görüntü vermiyor
mx4 kaliteli macun onu alabilirsin keşke birde hangi macun kullandığını hocam söylese
hocam hangi termal acunu kullanıyorsunuz link atarmısınız?
MX4 ekran kartına sürmek için alınır mı?Her dakika forumda olmuyorum işimiz var gücümüz var.
Fırınlama yaptıktan sonra hep Cooler Master MasterGel Regular macunu kullandım vatandan almıştım paraya kıyıp. O macun çok iyi bu arada. Daha sonra elimde kalmadığı için yine vatandan gidip Zalman ZM-STC7 macunu aldım 4Gr içinde bayağı da var bu da çok iyi kartta ısınma sorunu yok 60 dereceyi geçmiyor hiç. İletkenlik değeri de güzel 7.2W/m-K. Hangisi bütçene uyuyorsa onu al geç.
elinde kalma ihtimali baya yüksek bulaşmaGörüntü vermiyor sadece bende fırınlama yapıp ışıl işlem uyguluycam bu konuda rehber okudum
hocam siz yanlış anladınız kart falan çalışıyormuş fanları falanda çalışıyormuş sadece tek sıkıntısı görüntü vermiyormuşelinde kalma ihtimali baya yüksek bulaşma
hocam siz yanlış anladınız kart falan çalışıyormuş fanları falanda çalışıyormuş sadece tek sıkıntısı görüntü vermiyormuş