Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Zamanda GTX 1060 Alınır Mı?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Büyük risk eldeki bulgurdanda olucaksın… okadar kişi alma demiş hala almayı düşünüyorum diyorsun 🙄

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Paran yok anlıyoruz ama kendi kafana iş açmaya kalkıyorsun.
Kartı aldıktan sonra baya üzer seni. Verdiğin paraya yanarsın.
Satmaya kalksan kimse almaz. Bilgisayarcı ustalar 150-200 TL bile teklif etmez onlara satmaya kalksan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci elden GT1030 kaç para? r5 230 dan güçlü kart. Alırsan gtx 750 performansına yakın performans sergiler.
1k ya çalışan gt1030 var gigabayte

Paran yok anlıyoruz ama kendi kafana iş açmaya kalkıyorsun.
Kartı aldıktan sonra baya üzer seni. Verdiğin paraya yanarsın.
Satmaya kalksan kimse almaz. Bilgisayarcı ustalar 150-200 TL bile teklif etmez onlara satmaya kalksan.

İkinci elden GT1030 kaç para? r5 230 dan güçlü kart. Alırsan gtx 750 performansına yakın performans sergiler.
kart çalışıyor sadece görüntü vermiyor

Aliyılmaz

80+ Bronze
800 liraya alsan bu sefer de kartta ne sorun var onu bilmiyorsun. Belki de başka bir sorunu var sana itelemek için öyle söylediler. Hadi tamam vram sorunu var diyelim en kötü durumuna göre 300 - 400₺ de vram tamirine verirsin. Bence gerek yok. Fırınlama ile kullanırsın ama tamamen şans işi. Tamamen kartı susturma şansında var yani tamamen çöp edebilirsin. Bende mesela 2.el kart aldım 2 ay sonra durduk yere çizgiler falan vermeye başladı fırınlama yaptım mecburen aldığım kişi karta sahip çıkmadı çünkü 1 seneyi de geçti şuan da hala fırınladığım şekilde kullanıyorum oyunlar da 60 dereceyi geçmiyor kaliteli termal macun kullanıyorum sürekli bakımlarını yapıyorum paşa paşa çalışıyor şuan da.
hocam hangi termal acunu kullanıyorsunuz link atarmısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Hasan344

80+ Gold

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
1k ya çalışan gt1030 var gigabayte

kart çalışıyor sadece görüntü vermiyor
GT 1030 al derim. Ucuz olsa bile al. Çok sorun çıkartmayan ekran kartları.
İkinci elde. Bir giriş kartlarında sorun olmuyor birde yüksek performanslı kartlarda.

Orta segment kartları millet kurcalamak için yanıp tutuşuyor yüksek hız almak için.

Zayıf kartı olan zaten risk yapıp kurcalamıyor çünkü zar zor almıştır. Hemde Hızaşırtma yapmak istesede yazılım izin vermiyor.

Yüksek performanslı kartı olanda, aman benim neyime gerek zaten kart güçlü diye ellemiyor kartı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
gtx1060 alıcam sağolun yardımınız için geriye bir tek babamı ikna etmek kaldı

ByKayseriLi

80+ Bronze
mx4 kaliteli macun onu alabilirsin keşke birde hangi macun kullandığını hocam söylese

Her dakika forumda olmuyorum işimiz var gücümüz var.

hocam hangi termal acunu kullanıyorsunuz link atarmısınız?

Fırınlama yaptıktan sonra hep Cooler Master MasterGel Regular macunu kullandım vatandan almıştım paraya kıyıp. O macun çok iyi bu arada. Daha sonra elimde kalmadığı için yine vatandan gidip Zalman ZM-STC7 macunu aldım 4Gr içinde bayağı da var bu da çok iyi kartta ısınma sorunu yok 60 dereceyi geçmiyor hiç. İletkenlik değeri de güzel 7.2W/m-K. Hangisi bütçene uyuyorsa onu al geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Her dakika forumda olmuyorum işimiz var gücümüz var.

Fırınlama yaptıktan sonra hep Cooler Master MasterGel Regular macunu kullandım vatandan almıştım paraya kıyıp. O macun çok iyi bu arada. Daha sonra elimde kalmadığı için yine vatandan gidip Zalman ZM-STC7 macunu aldım 4Gr içinde bayağı da var bu da çok iyi kartta ısınma sorunu yok 60 dereceyi geçmiyor hiç. İletkenlik değeri de güzel 7.2W/m-K. Hangisi bütçene uyuyorsa onu al geç.
MX4 ekran kartına sürmek için alınır mı?

turancen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
turan cengiz
4300 TL'ye 1070 8gb modelini aldım geçen ay, 800 TL'ye anca fanlarını satarlar, o satılan ekran kartı, ekran kartı olmaktan çıkmıştır.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
elinde kalma ihtimali baya yüksek bulaşma
hocam siz yanlış anladınız kart falan çalışıyormuş fanları falanda çalışıyormuş sadece tek sıkıntısı görüntü vermiyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom