The Batman
80+ Silver
ben 2000 den aşagı satan görmedim 6 gb 3 gb bile 1800
Ankara dayım elden alıcam kartıAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bilader al geç 400TLye R5 230 dan iyi upgrade GT1030 dengi
6gb buKullanılır
Genel olarak gtx 1650'den iyi
3gb bile olsa satıp üstüne ekleyip 1070 de alınabilir
Bilgisayarsayarcı arkadaşıma vercemKesin sorunun ne olduğunu bilmeden alma. Fırınlama yaparsın yine çalışmazsa ne yapacaksın ?
Elden alıcam795 TL mi? ya kart tamir edilemeyecek kadar bozuk ya da aldığınızda kart yerine patlıcan gelir...
Param güvende özelliği var arayın furmark test sonucu isteyip kartla alınızAnkara dayım elden alıcam kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
6gb bu
Bilgisayarsayarcı arkadaşıma vercem
Elden alıcam
Alınmaz hikaye o işler Parana yazık hani sende rx 6500xt vardı dün konuma gelip salliyordunGörüntü vermiyor sadece bende fırınlama yapıp ışıl işlem uyguluycam bu konuda rehber okudum
Fırınlama yapsanda fazla dayanmaz ve tekrar bozulur. O paralara bulabilirsen gtx750 ti,1030 gibi kartlara bakabilirsin.Görüntü vermiyor sadece bende fırınlama yapıp ışıl işlem uyguluycam bu konuda rehber okudum
6fb ise çok çok iyi ama 800tl düşündürttü fazla ucuzAnkara dayım elden alıcam kartı
6gb bu
Bilgisayarsayarcı arkadaşıma vercem
Elden alıcam
Çok sıkıntılı bir model hocam. Bende vardı Baya bir isiniyordu en son bozuldu birdaha görüntü vermedi.Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bilader al geç 400TLye R5 230 dan iyi upgrade GT1030 dengi
Bakım yapıyor muydun?Çok sıkıntılı bir model hocam. Bende vardı Baya bir isiniyordu en son bozuldu birdaha görüntü vermedi.